Bora Bora

Planlægger du en luksuriøs og eksotisk ferie?

Se Rejseguide for Bora Bora (Boa Boa)

Bora Bora er en af ​​de mest fantastiske øer i
Tahiti, som er placeret syd for ækvator – i
den samme tidszone som Hawaii. Strandene ved Bora Bora
er beskyttet af koralrev. Den tropiske ø
af Bora Bora er hjemsted for adskillige feriesteder, og
betagende sceneri

[child-pages]

Bora Bora (Boa Boa), beliggende i Society Islands, er Tahiti kronjuvel – en sand polynesisk ø-paradis, som turister verden over anser den ultimative tropiske ferie destination. Hollywood, og filmindustri fra de fleste andre dele af verden, har aldrig træt af at indfange dets spektakulære topografi. Sandsynligvis de mest definitive vartegn er de to tårne ​​i sort rock og en azurblå lagune klareste tropiske vand.

I betragtning af den ideelle beliggenhed og arten af ​​denne ø getaway, er det egentlig ikke overraskende, at vandsport som vandski, parasailing og tackle fiskeri fremtrædende plads blandt de ting at gøre der.

Som svar på det potentiale, har mange driftige ferie specialister tilvejebragt mageløse faciliteter til at nyde sådanne aktiviteter på næsten ethvert budget. Og Bora Bora spektakulære naturlige skønhed er langt fra overfladisk og hud dyb. Verden under sine bølger gør det til det perfekte jagtområde for professionelle og amatører scuba diving entusiaster.
Boracay
Rekreativ turisme til side, Bora Bora er også blandt verdens legendariske baggrunde for friskbagt romance. Nygifte, der vælger øen for deres bryllupsrejse vil have noget at værne om, diskutere og mindes om for resten af ​​deres liv.

Trods den høje tilstrømning af turister hvert år, har Bora Bora formået at undgå rodet, billige boardwalk kultur, som man har en tendens til at associere med havet og ø resorts tættere på hjemmet. Der er intet trashy om Bora Bora. Det er meget godt forbundet med skib og fly, og nå det så spændende en visuel oplevelse, som faktisk turiststederne der. Excellent intern transport sikrer, at hele rigdom af Bora Bora pragt er til rådighed for en besøgendes inspektion og nydelse.

I modsætning til mange andre udvej destinationer af denne art, er Bora Bora langt fra afskåret fra realiteterne i mainstream liv. Det har en fremragende infrastruktur til støtte nødvendigheder moderne livsstil – sygehuse, bank-, valuta osv. – selv mens det bevarer alle sine meget individuelle og anden verden charme.