Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvad skal man se i Hamborg

Hvad skal man se i Hamborg? Kunst, kultur, kirke, miniature jernbaner og fest må være svaret. Byen er nemlig for alle. Både børn og barnlige sjæle, der vil elske et besøg i Miniatur Wunderland, en gigantisk modeljernbane, og festaberne, der helt sikker vil kunne få meget tid til at gå i den berømte og berygtede Reeperbahn.

Hamborg har længe været den oversete lillebror, der har stået i skyggen af Berlin. Nu er den imidlertid ved at blive en turistmagnet, der kan måle sig med sin storebror. Heldigvis for det, for byen har rigtig meget godt at byde på. Du kan både opleve kunst, fest og en by, hvor livet leves mindst lige så meget på vandet som på land.

Tag på bådtur og oplev Hamborg fra vandsiden

Hamborg har flere broer end Amsterdam og Venedig til sammen. Hele 2300 er der i byen. Det er derfor oplagt for dig, at du tager på en bådtur og ser byen fra vandsiden. Der kan du få et helt andet indblik i byen, og hvordan livet leves både til lands og til vands.

Der er mange muligheder for at komme ud at sejle i båd, og du kan blandt andet tage på en tur, hvor du kommer ud til den store havn og ser containerne blive lastet.

Smukke Skt. Michaelis Kirke giver overblik over byen

Er du mere til at komme op i højderne og danne dig et overblik over byen på den måde, kan du besøge den smukke Skt. Michaelis Kirke. Kirkerummet er meget elegant i hvidt og guld med masser af udsmykninger. Det er derfor i sig selv meget stemningsfuldt at være i kirken.

Har du mod på det, kan du klatre de 453 trin op i toppen af kirkens tårn, hvor du får en fænomenal udsigt over byen. Er du ikke så meget i klatrehumør, kan du i stedet tage elevatoren.

Hamburger Kunsthalle byder på klassikere og nutidskunst

For alle kunstinteresserede er et besøg i Hamburger Kunsthalle et must for dem. Museet består af tre sammenhængende bygninger, hvor de udstiller en række forskellige stilarter inden for kunst. For eksempel har de værker af store malere som Monet, Manet, Picasso, Degas og Munch. Derudover har de også løbende udstillinger, hvor du kan se nutidskunst.

Tag til fest i Reeperbahn

Er du til fest og farver, må du ikke gå glip af et besøg i den berømte og berygtede Reeperbahn. Det var der, de mange sømænd, der kom til byen, slog sig løs, når de gik i land. Det har derfor alle dage været et sted med masser af gang i den. Gaden er også kendt for, at det var der, The Beatles spillede, da de først startede med at optræde.

Bliv fascineret i Miniatur Wunderland

Miniatur Wunderland er en gigantisk jernbane, hvor det hele er skabt i et meget naturtro udseende. Det er meget betagende for både børn og voksne at se på de små tog og mange fantasifulde figurer, der er i det store miniaturelandskab.