Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Pakkeliste til rejse – Det kan være svært at danne sig et overblik over hvad man skal pakke til rejsen, men det kan vi hjælpe dig med at få styr på. Vi har lavet en oversigt over de mest essentielle ting som du bare ikke kan undvære på rejsen – altså en form for pakkeliste til din rejse.

pakkeliste til rejse

Pas

  • Du kommer sjældent langt uden dit pas. Det er en af de vigtigste ting, som man bare skal have styr på. Det må du endeligt ikke glemme! Husk desuden at tjekke at passet ikke er udløbet, og hvilke regler der gælder i de forskellige lande, med hensyn til hvor længe passet skal være gyldigt.

Kamera

  • Husk at tage et kamera med på rejsen. Somme tider sker det, at man glemmer hvor stor en oplevelse rejsen har været. Det kan kameraet hjælpe dig med at huske. Kameraet kan genskabe minderne, og de er altid gode at kigge tilbage på om et par år.
kamera til pakkeliste til rejse

Sko

  • Det er vigtigt at du husker at tage de rigtige sko med på rejsen. At rejse betyder ofte at man skal gå fra sted til sted, og det er derfor vigtigt at huske det rigtige fodtøj. De rigtige sko fra dag et, vil også sikre dig de bedst mulige gåben og føder på de sidste par dage, hvor man ellers er ved at være udkørt.

Toiletgrej

  • Husk det essentielle fra badeværelset, som for eksempel tandbørste, tandpasta, deodorant, hårbørste, solcreme også medicin hvis det er nødvendigt. Det er altid godt at tage et par Panodiler med for en sikkerheds skyld. Medicin kan selvfølgelig købes på rejsen, men det kan komme til at være en ekstra udgift, så sørg for at have det med hjemmefra.

Oplader

  • Husk opladeren til din telefon! Det er en af de ting som du bruger allermest, så den må du for alt i verden ikke glemme. Selvom ferie kan betyde at telefonen skal gemmes væk, så sørg altid for at have den med for en sikkerheds skyld. Apps som kort og vejr er super gode at bruge til at finde rundt, og tjekke vejrudsigten. Du kommer ikke langt uden din oplader.

Snorkelsæt eller dykkermaske

  • Der er ingen badeferie uden et snorkelsæt eller en dykkermaske! Du skal selvfølgelig være klar over hvad du skal bruge det til, og derfor vælge hvilket sæt du vil have med. Hvis du skal snorkle rundt og ikke vil op og trække vejret hele tiden, så skal du vælge et snorkelsæt. I et snorkelsæt er der både en dykkermaske og en snorkel. Hvis du bare vil dykke rundt for sjov, så vælg en dykkermaske. Dykkermasken er uden snorkel, og derfor er den ikke i vejen hvis du alligevel ikke skal bruge den. Begge dele giver dig mulighed for at udforske dybet. Sørg også for at vælge et kvalitetsprodukt, fordi det vil gøre oplevelsen så meget bedre.

Pengebælte

  • Husk at have et pengebælte med. Det er super nemt at have med, og du slipper for at tage en rygsæk med. Den skal have en størrelse som passer netop til de ting som du skal have med ud ad døren, når du ikke vil have for meget med, men bare det allervigtigste. Ting som pung, telefon og pas er alle ting som kan være i pengebæltet. Desuden sidder den tæt på kroppen, så du sikrer dig at der ikke er nogen som render afsted med dine ejendele.

Høretelefoner

  • Høretelefoner er en af de ting som kan gøre din rejse bedre. Hvis du skal ud og flyve, så kan du købe et par høretelefoner med noisecancelling, hvilket betyder at høretelefonerne vil fungere lidt ligesom høreværn. De vil nemlig lukke lyden ude. Der er ingen tvivl om at der er meget støj i en flyver, og derfor vil høretelefonerne hjælpe dig med at kunne slappe af. Ikke nok med at der ikke er larm, så kan du også nyde din ynglings musik på turen. Husk derfor også at downloade sange til rejsen, hvis du ikke har mulighed for at streame under opholdet. Høretelefoner er desuden også gode til at hjælpe sig med at slappe af på ferien, og derfor er der sundt for dig at slappe lidt af for dig selv med noget god musik.
pakkeliste høretelefoner

Mangler der noget på denne “pakkeliste til rejse”?

Hvis du syntes der mangler noget på denne pakkeliste til rejse, så skriv det endelig i kommentarfeltet nedenfor, så andre også kan få glæde af dine kommentarer! God ferie og håber du får pakket alt på listen 🙂