Turunç

Turunç ligger i bunden af den næste bugt efter Içmeler – på den anden side af Palamut bjergene. Her kan De holde ferie i fredelige og rolige, naturskønne omgivelser. Den turkisblå bugt indrammes af høje, grønne bjerge, der troner i vandkanten, og efterlader blot en stribe strand og fladt land nok til en lille, pittoresk by i bunden af bugten.

Langs stranden i Turunç ligger smårestauranter og -pensioner, og bag dem snor hovedgaden sig med flere småbutikker og restauranter mellem de lokales huse. Byen har ikke mere end omkring 1.000 indbyggere i sommermånederne og færre om vinteren.
Turunç
Smukt er her! Bjergene indbyder til en vandretur, og bugten frister til en dukkert. På stranden står solstole og parasoller til en dasedag i solen, og der er flere vandsportsaktiviteter at vælge imellem. Ude i bugten kaster krydstogtsbådene og de private yachts anker – der er meget at se på. Får De lyst til at besøge Marmaris under opholdet, går turen enten over bjergene i bus eller langs kysten med båd. Byen har et strejf af bohemernes livsstil. De kan vælge aftenens spisested ud fra menuen, eller om De vil lytte til jazz, klassisk musik eller lokale rytmer, mens solen går ned bag bjergene.