Les 2 Alpes

Les Deux Alpes er et kompakt skiområde med 62 lifter og 210 kilometer pister på et relativt beskedent areal. Området domineres af det flotte bjerg La Meije (3.982 m), men det meste skiløb foregår mellem byen og La Toura-toppen. Hovedparten af pisterne er grønne, blå eller røde.

De bedste pister for begyndere findes på Mont de Lans-gletscheren. Her findes osse en togbane gennem en tunnel i den evige is.
Les-2-Alpes
Fra toppene i dette område på grænsen mellem de sydlige og de nordlige alper, er der i klart vejr en imponerende udsigt over hvide tinder.

Øvede skiløbere kan boltre sig på de stejle, røde pister tæt på byen på begge sider af dalen. Rutinerede og dygtige skiløbere finder de bedste pister i området omkring Le Diable – djævelen. Herfra er der en fandens besværlig og ofte puklet piste med et fald på 1.200 meter ned til byen. Områdets længste piste byder på 13 km skiløb.

Meget dygtige skiløbere fra hele verden har off piste-området ved landsbyen La Grave som mål. Fra det øverste af Les Deux Alpes-liftsystemet skal man gå tyve minutter for at starte en nedtur på 2.134 højdemeter.

En af verdens mest interessante snowboardparker findes i Les Deux Alpes.
Les Deux Alpes er et hit hos dem, der er til afterski med høj musik, fest og farver. Der er masser af muligheder i det bebyggede område, der strækker sig helt til Venosc, der tidligere var en selvstændig landsby.

Alpe d’Huez er et af verdens mest komplette skisportssteder.
Alpe_d'Huez

Skiområdet i Valmeinier
valmeinier