Chamonix

Chamonix afholdte De olympiske Vinterlege helt tilbage i 1924 og som år efter år stadigvæk tiltrækker skiløbere og bjergbestigere fra hele verdenen, bærer en aura af eksklusiv alpinisme, som ikke findes mange andre steder.
Chamonix

Chamonix ligger i 1035 m.o.h. og er placeret for foden af Europas højeste bjerg Mont Blanc, der med sine 4810 m.o.h. helt dominerer dalen. Byen har stort handelscentrum med fortovscafeer, restauranter og barer der ligger side om side med skibutikker, bagere og delikatesseforretninger.

Chamonix dalen består af flere skiområdet, som tilsammen tilbyder mere end 150 km pister for både begynder som ekspert.

Chamonix tilbyder mange faciliteter F.eks. kan opholdet foregå på eksklusive hoteller eller mere ydmyge steder, aftenerne kan foregå på en listig beværtning eller i det fashionale kasino. Men fælles for alle gæster, er de prægtige naturomgivelser som denne internationale alpeby altid har budt sine gæster.

Et gost sted kan blandt vores hoteller tilbyde; ophold på det 3-stjernet Hotel Croix-Blanche, der ligger centralt placeret i byen. I værelserne findes der kabeltv, telefon, balkon, minibar samt mulighed for Internettilslutning.