Val Thorens

Val Thorens byder på fantastisk skiløb, fest og familiehygge i Europas højest beliggende skisportsby i Frankrig.

Velkommen til De Tre Dale.
Et himmerige for skiløbere, hvor kæmpemæssige luksuschaleter har givet Val Thorens et helt nyt ry. Og det til det bedre. Men det vilde natteliv og de gode restauranter finder du stadig i Europas højest beliggende skisportsby.

Val Thorens
De store træchaleter på Balcons giver dig det bedste udgangspunkt for en fantastisk skiferie i de franske alper, og her er rigeligt med plads til store grupper og familier. De Tre Dale byder på noget af verdens bedste skiløb med over 600 km pister, hvor der er noget for enhver smag.

Under Bouquetin liften vælter nybegynderne rundt på den ideelle begynderpiste midt i byen, og de høje bjerge til trods, venter der rigeligt med bløde blå og grønne pister at udvikle skiløbet på.

For blefrie børn fra 3-6 år tilbydes MiniSneKlub, som giver forældre chancen for at stikke af et par timer på egen hånd. Og der skulle være rigeligt at vælge mellem. Pukkelpisten under Cascades giver god træning til knæene, og du kan i faldlinien mod byen forsøge at gøre OL-deltageren Anja Bolbjerg kunsten efter.

Er du mere til almindelig pistefræs, finder du intet bedre end Mont Vallon i Meribel eller måske turen fra Sankt Peter i 3200 meters højde ned ad Cime de Caron. En eftermiddagstur i solen til den såkaldte fjerde dal hører ligeledes med til et fast indslag på skituren til Val Thorens.