Turistferie, trekking og træning

Det er ferietid. Hvornår er det ikke det? Vinterferie, påskeferie, sommerferie, efterårsferie, juleferie, der er ferier nok at tage af. Men træner du regelmæssigt, har du måske svært ved at give slip og komme uden for matriklen.

Det er din familie garanteret ikke tilfreds med, forde vil gerne ud at have nye oplevelser og se nye steder. Eller måske bare gerne være under varmere himmelstrøg, end de er vant til med det danske, ustadige vejr.

Drop undskyldningerne

Du har sikkert prøvet alle mulige undskyldninger med, at din mave ikke kan tåle maden, eller at du ikke kan vedligeholde din træning, fordi luften er tyndere i bjergene, eller at dit hjerte helt sikkert vil holde op med at slå, hvis du skal træne i det varme, fugtige klima feriestedet, som din familie har valgt, har.

Men det er jo bare dårlige undskyldninger. Selvfølgelig har du da styrke nok til at træne hvor som helst.

Enig – det kan være svært at få ordentlig mad på nogle feriedestinationer – eller nok af den. Butikkerne ligner ikke de danske, og de indeholder heller ikke de samme varegrupper eller produkter som de hjemvante.

Tag protein med hjemmefra

Og kan du ikke få din daglige dosis proteiner, så går det galt. Derfor skal du huske at tage proteinpulver med hjemmefra.

Mange tror måske ikke, man må rejse med proteinpulver i bagagen, men det må du altså gerne. Det er fuldt ud lovligt. Det kan godt være, at din kuffert bliver tjekket en ekstra gang i sikkerhedskontrollen, men der er intet, der forhindrer dig i at få det med.

Nu kan du fri som fuglen tage på forretningsrejse, weekendophold med din bedre halvdel eller på ferie med hele familien.

Kan du se smilene på deres ansigter for dig?

På bjergvandring eller bytur

Skal I på en længere sightseeing en dag, så bland en shake i en termokande, og tag den med – termokander er lige så velegnede til at holde væske kold, som de er til at holde den varm.

Så er du dækket ind, så du kan få dit proteintilskud, selve træningen finder du nok tid til, mens resten af familien ligger ved poolen og soler sig.

På den måde kan du og din familie få en dejlig ferieoplevelse uden, at du mister for meget af din muskelmasse, som har krævet hård træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts