Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

I en travl hverdag for børnefamilier bliver kærligheden ofte forsømt, i en kamp med tiden om at nå alle de praktiske gøremål i hverdagen og samtidig passe arbejde, venner og familie. Der er mange måder at få kvalitetstiden tilbage på. Man kender til de ligegyldige diskussioner, der kan opstå i parforhold fordi man har travlt med arbejde og familieliv. For mange kræver det, at man får en ekstra hånd og bliver bedre til at sætte tid af til hinanden. Det kan være oplagt, enten at få en au-pair eller tage på weekendferie. Det er nogen af de mest trendy måder, at komme den trivielle hverdag til livs på.

En travl hverdag

Opvasken hober sig op, børnene skal hentes og aldrig har køkkengulvet været mere beskidt. I børnefamilier er der mange ting man skal nå, og nogle gange kan døgnets 24-timer virke utilstrækkelige. Med arbejde, familieliv og fritid kan det til tider være svært, at få kvalitetstid med sin udkårne. Det kan virke som tusind år siden, at man nød hinandens nære selskab. Flere og flere benytter sig af Au-pairs til at hjælpe med de mange praktiske gøremål, og ellers er weekendture også et hit blandt de travle forældrepar der har brug for, at nyde hinanden for en stund.

 

Weekendophold

Weekendture kan være en oplagt mulighed for jer som par, at slippe væk fra hverdagens tumult og nyde hinandens selskab. Hvad end i ønsker luksus med tre-retters eller et afsides hus tæt til vand så er et weekendophold en oplagt måde at være sammen på.  Weekendture byder på alt fra gastronomi, natur og afslapning, hvilket de fleste travle forældrepar vil kunne nyde godt af. Med et weekendophold skal i ikke bekymre jer om madlavning, rengøring eller opvask, det bliver der taget hånd om. I skal blot nyde hinandens selskab, de mange aktiviteter, som der udbydes. Det kan være alt fra naturskønne oplevelser, til fysiske aktiviteter til afslapning ved vandet. Uanset hvad der passer dig bedst, er weekendture en oplagt mulighed for dig og din udkårne at spendere kvalitetstid sammen, og få plejet forholdet lidt under nogen afslappende og anderledes rammer. Du kan læse mere om det ved at følge linket her.

 

Au-pairs trender

For flere og flere børnefamilier er det blevet almindeligt at søge alternativer til den daglige rutine. Au-pair er for mange blevet en god løsning, og en trend der fortsætter, fordi mange børnefamilier opdager, hvor stor en hjælp det er i det daglige. En au-pair kan hjælpe med alt fra praktiske gøremål som opvask, rengøring, tøjvask og hente børn fra institutioner og passe dem. Det er en ekstra hånd, der kommer ind i familien, og som integreres på lige fod i familien. Au-pairen giver familien mulighed for, mere tid sammen da ansvaret bliver fordelt mellem flere voksne. Det giver frirum i hverdagen, men giver også langt flere muligheder for at tage på weekendtur som par, da au-pairen kan passe børnene, mens i kommer lidt væk og nyder hinandens selskab. For mange er det en løsning der betyder øget livskvalitet, og som skaber mere værdi for familien, da mange af de praktiske gøremål ikke længere er en fast del af hverdagen.

 

Dit forhold til dine familie vil i høj grad optimeres af, nogen af ovenstående løsninger, fordi det giver et andet frirum til at fokusere på sig selv og ens nære. Hvad end man har travlt med arbejde, travlt med fritidsinteresser eller bare synes det kunne være en lettelse i hverdagen, så er weekendturen en oplagt mulighed for familien at vælge. Det giver både luft i hverdagen, men også til at tage på weekendture uden at skulle bekymre sig om at finde en barnepige eller i kontakt med bedsteforældre der kan træde til, når man vil væk for en stund. Derudover er det vigtigt I husker en forsikring. Læs mere om au pair forsikring.