Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Efter et vel overstået bryllup har I fortjent at komme på en skøn bryllupsrejse. I denne her artikel får I et par forslag til romantiske destinationer, hvor I kan læne jer tilbage og nyde dagene efter brylluppet og lade det hele bundfælde sig.

Man kan jo nærmest sammenligne en bryllupsplanlægning med et marathon løb, man forbereder og forbereder, og så pludselig er den store dag kommet. Og bum så er det hele overstået, inden man når at blinke med øjet, sådan føles det i hvert fald.

At tage på en bryllupsrejse umiddelbart efter brylluppet er en rigtig god måde at fordøje hele oplevelsen på sammen. Lade det bundfælde sig. Det behøver ikke at være med afrejse lige efter brylluppet, for de flestes vedkommende ville det være ret upraktisk at skulle rejse væk dagen efter brylluppet, man er træt efter en lang fest, og der er måske en del praktiske gøremål med oprydning, gavehentning osv, dagen efter. Men rejs væk fx en uge efter brylluppet, så har I tid til at komme ordentligt afsted.

Rejse destinationer

Eksotiske destinationer som Caribien, Maldiverne, Seychellerne, Mauritius og Afrika er altid populære rejsemål. Her er rige muligheder for afslapning og romantik i paradis lignende omgivelser.

Men det er også meget populært at tage på storbyferier, en mere aktiv ferie hvor man traver byen rundt hånd i hånd og spiser sene middage på hyggelige restauranter.

Hvis I gerne vil have mere info om steder, som kan være velegnede at tage på brylluprejse til, så kan I finde meget mere læsestof på Bryllupsklar.dk, som er Danmarks største website for kommende brudepar.

Der er flere uddybende artikler om specifikke rejsemål, som kan gøre det nemmere for jer at tage beslutningen om, hvor jeres rejse skal gå hen.

Alt det kedelige men vigtige

Husk også lige alt det her med vaccinationer, navnet i dit pas og rejseforsikring. På Bryllupsklar får du en guide til, hvilke regler der gælder så det ikke ender med en grim overraskelse af den ene eller anden art. Du kan endda læse om borddækning til bryllup, som du også kan læse mere om her.

Held og lykke med brylluppet og den kommende rejse.