Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

SPONSORERET

For manges vedkommende er en aktiv ferie med masser af fede oplevelser ud over det sædvanlige at foretrække frem for en badeferie. På en aktiv ferie er det garanteret, at hele familien vil få overskredet nogle grænser, og man vil mange gange opleve, at adrenalinen suser gennem kroppen. I vil helt sikkert komme hjem med en masse fede oplevelser i rygsækken, som I vil kunne huske resten af jeres liv. Få herunder nogle idéer til hvilke aktiviteter man kan lave til lands, til vands og i luften for at gøre sommerferien mere aktiv og spændende.

 

Til lands

Har man det bedst med at befinde sig på den sikre landjord, kan man sagtens få en masse fede oplevelser, der vil sætte gang i adrenalinen. Man kan for eksempel tage ud at vandre – om end man vandrer i bjerge, i en skov, rundt om en flot sø eller noget helt andet, så kan man helt sikkert få en masse fede oplevelser ud af at vandre. Her er det oplagt at tage et sted hen, hvor man kan opleve fantastisk dyreliv på helt nært hold og komme helt tæt på dyrene. En vandretur i bjergene vil heller ikke kun give smukke udsigter på hele turen, men vil også virke forfriskende. Desuden er en frisk cykeltur i naturen også en fed oplevelse, hvis man er til det. Man kan komme vidt omkring på kort tid, samtidig med at man dyrker sport og oplever naturen helt tæt på.

 

Til vands

Hvis man kan lide at lave aktiviteter til vands, er der også en masse muligheder for, at man her kan overskride nogle grænser. Her kan man tage på stille og rolige sejlture på det smukke hav eller en flot flod, man kan snorkle sammen med eksotiske fisk i et koralrev, eller man kan tage på et dykkerkursus og komme endnu tættere på livet under vandoverfladen. Det er desuden altid en god oplevelse at tage på en kajak- eller kanotur og sejle rundt i smukke omgivelser. Er man til mere action fyldte aktiviteter, er der også masser af muligheder alt efter hvor man rejser henne – river rafting er altid en vild oplevelse, hvor man i den grad vil få et adrenalinrush ved at sejle ned ad vilde floder og nogle gange endda vandfald. Er man på ferie et sted, hvor der er flotte strande med store bølger, er det også oplagt at tage ud at surfe. Hvis man ikke har prøvet det før, findes der helt sikkert et kursus, du kan tage, så du kan få en god og vild oplevelse i sikre hænder.

 

I luften

Hvis der er noget, der kan sætte gang i adrenalinen, så er det at befinde sig højt oppe over jordens overflade. Man kan for eksempel overskride sine grænser ved at tage ud at paraglide. Befinder man sig i et område med smuk natur, vil det blive en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Det skal nok give masser af spænding, men er også nogenlunde stille og roligt, så hvis man er ude efter at overskride nogle grænser uden, at det bliver alt for vildt og vovet, så er paragliding en god løsning. Hvis man er lidt mere modig, kan man prøve kræfter med skydiving – har man ikke nogen problemer med at hoppe ud fra et fly i flere kilometers højde med en faldskærm på ryggen, er det helt klart en oplevelse, der kan anbefales for de modige. Er man på udkig efter en meget stille og rolig tur, som samtidig vil være en oplevelse langt ud over det sædvanlige, kan man flyve i luftballon. Verden rundt findes der mange steder, hvor man kan få en stille og rolig tur i en luftballon og se et smukt landskab fra fugleperspektiv. Disse aktiviteter kan dog godt være en smule dyre, men det er en fordel at skaffe penge til det og spare op, så man kan få disse fantastiske oplevelser med på ferien.