Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Lige så snart julen er overstået, og vi har vendt kalenderbladet, som igen siger januar i et nyt år, kan man hurtigt blive træt af vinter og kulde. Det er hyggeligt i juletiden, men lige så snart det er tid til at begynde endnu et år, er det rarest bare at se frem til foråret. For mange kan de kolde og mørke vintermåneder også være en rigtig hård tid, hvis de har tilbøjelighed til vinterdepression. Og det er da også nemt at forstå, hvorfor det kan være svært at holde humøret oppe, når første januar melder sig, og det igen er tid til at skulle tidligt op og kæmpe sig gennem blæst og regn for at komme på arbejde og så komme hjem igen, når det er mørkt. Det kan være trist at vide, at der stadig er to hele måneder til de første tegn på forår begynder at vise sig. Og derfor er vores anbefaling, at rejse væk en uge eller to i januar til sydens sol og varme, hvis du har mulighed for det. Det vil helt sikkert give dig energi til at komme igennem det sidste af den kolde vinter. Herunder kommer vi med et par forslag til, hvor du kan rejse hen og være sikker på sol, dejlige badestrande og masser af D-vitamin.

Gør noget helt særligt og tag til Thailand

Hvis du gerne vil have en oplevelse, der er lidt ud over den sædvanlige solferie, og du gerne vil være væk i lidt længere tid, vil det helt klart være vores anbefaling at tage til Thailand. Ud over skønt vejr og de smukkeste palmestrande har Thailand også en masse spændende kultur og natur, som er en helt særlig oplevelse. Selvom flybilletten måske ikke er den billigste, så er det til gengæld billigt at leve i Thailand, og du finder lækre hoteller til en rigtig god pris. Når du rejser helt til Thailand, venter der en lang flyvetur, og derfor gælder det om at have rigeligt med underholdning med. For eksempel en god stak bøger, der også kan læses ved stranden.

Fuld afslapning på Gran Canaria

Hvis du kun har en uge, du kan hive ud af kalenderen i januar, men gerne vil et sted hen med sol og sommer, så vil vores anden anbefaling være Gran Canaria, den spanske ø, som er en del af det kanariske øhav i Atlanterhavet. Her kan du med garanti også finde dejlige sandstrande, boltre dig i store pools og opleve noget af den fantastiske spanske madkunst – og mon ikke også der er plads til en sangria eller to? Når du skal afsted mod syden i januar, kan det være nødvendigt at opdatere sommergarderoben en lille smule, og hvis du mangler en lækker kjole eller flot nederdel til de varme dage, kan du klikke her.

Hvis du er så heldig at være inviteret til et bryllup på Gran Canaria, så kan du også finde en kjole til bryllup her!