Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

De bidende bølger fra Vesterhavet skyller ind på den hvide sandstrand, hvor muslingeskaller, sten og små, gule ravklumper samler sig i klynger. Her mellem det blå hav og de hvide klitter kun 5 kilometer fra Lønstrup ligger et helt unikt feriecenter i Jylland.

På Skallerup Seaside Resort er der naturoplevelser til både store og små, ligesom der også bliver plads til afslappende wellness og aktiviteter for hele familien.

Oplev Danmark fra en anden side – tag på spa i Nordjylland

Hverdagen flyver hurtigt af sted med arbejde, børnepasning og fritidsaktiviteter. Har du brug for forkælelse og ny energi? Når du tager på spa i Nordjylland, kommer du helt ned i gear. Her skal du ikke forholde dig til andet end lyden af det klukkende vand, som bølger imod dig.

Er du klar til at sætte tiden på standby? Når du tager på spa i Nordjylland, kan du forkæle dig selv med de klassiske, varme og kolde bade, men du kan også give dig selv forkælelse i særklasse. En dejlig spabehandling er prikken over i’et, når du vil opleve velvære på højt niveau.

Et feriecenter i Jylland bringer dig tæt på naturen

Når du tjekker ind på det populære feriecenter i Jylland, er naturen din nærmeste nabo. Her er kun få minutters gang til det brusende Vesterhav, som indbyder til mange gode oplevelser. Er du fristet til en badetur? Du kan hoppe i bølgerne og bade med hele familien, men du kan også blive på den hvide sandstrand, hvis ikke du er en vandhund. Her kan familiens yngste bygge sandslotte, og de ældre kan tage på lange gåture langs kysten.

Er du glad for dyr? Et rigtigt feriecenter i Jylland har naturligvis en dyregård. På Skallerup Seaside Resort kan du ride på de islandske heste og på den måde møde dyrene helt tæt på.

Få en aktiv ferie for hele familien

Har du svært ved at sidde stille? Selvom du har alt indenfor rækkevidde, når du bor på et feriecenter i Jylland, er der stadig muligheder for aktiviteter med hele familien. Du har nemlig mulighed for gode cykelture i området, ligesom det moderne feriecenter i Jylland også tilbyder fitnesscenter, badmintonbaner, yoga og crossfit.

Vil du prøve kræfter med MTB? Tornby Klitplantage er et oplagt sted at prøvekøre din mountainbike. Tager du turen til Løkken, kan hele familien lære at surfe. Skallerup Seaside Resort er med andre ord et unikt feriecenter i Jylland, hvor hele familien kan få en sjov og aktiv ferie sammen.