Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Her til eftermiddag lettede Norwegians næsten fuldbookede 787 Dreamliner fra Københavns Lufthavn og vendte den røde snude mod Thailands hovedstad, Bangkok. Flyvningen er Norwegians første direkte flyvning mellem København og Bangkok. Ruten med Billige flybilletter til Bangkok får to ugentlige afgange.

Norwegians direkte flyvninger mellem København og Bangkok er nu i luften. Dagens flyvning er selskabets første nogensinde mellem København og Thailands hovedstad. Den nye rute har to ugentlige afgange, torsdag og søndag. Norwegian flyver allerede mellem Bangkok og Oslo og Stockholm, hvor ruterne er blevet rigtig godt modtaget. Dette er Norwegians femte langdistancerute fra København. I forvejen tilbyder flyselskabet direkte ruter til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Orlando. Derudover tilbyder Norwegian også flyvninger med Billige flybilletter til San Francisco fra Oslo og Stockholm.

Billige flybilletter til Bangkok

Billige flybilletter til Bangkok


”Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde passagerer velkommen om bord på en splinterny langdistancerute mellem København og Bangkok, som er en af danskernes favoritrejsemål. Sammen med ruterne til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale og Orlando tilbyder vi nu danske passagerer en bred vifte af de mest populære rejsemål uden for Europa. Vi er meget tilfredse med modtagelsen af vores langdistanceruter, som viser, at mange ønsker at flyve billigt og komfortabelt. Endvidere er vi optaget af at leve op til vores målsætning om, at alle skal have råd til at flyve,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Fakta om Billige flybilletter fra København til Bangkok
Fra 30. oktober flyver Norwegian Billige flybilletter to gange ugentligt (torsdag og søndag) mellem København og Bangkok. Billige flybilletter kan findes på www.norwegian.com