Massage & Velvære Oplevelser i København

København har attraktioner og seværdigheder for enhver smag og interesse – og de fleste af dem er inden for gåafstand. De tre mest berømte seværdigheder i byen er højst sandsynlig den mere end 100 år gamle forlystelsespark Tivoli, Den lille Havfrue ved Langelinie samt Christiania. Men København har meget mere at byde på. Med en historie, som går tilbage til 1043, er byen fuld af historiske seværdigheder, betydningsfulde bygninger og interessante museer. Sørg for at besøge Amalienborg, hvor den kongelige familie bor samt gå en tur ned ad Strøget.

Når du er på vandretur rundt i København for at opleve bylivet og seværdighederne såsom Nyhavn, Nationalmuseet, Zoologisk Have eller Rundetårn, burde du unde dig selv en skøn omgang massage hos MassageKompagniet på Østerbro, som du finder beliggende for enden af Søerne ved Trianglen. Døjer du med spændte muskler efter forkerte sidestillinger eventuel i forbindelse med rejsen, eller har du en træningsskade, kan MassageKompagniet med det erfarende og serviceminded personale klart anbefales. De benytter sig af forskellige massageformer som f.eks. fysiurgisk massage, dybdegående massage, triggerpunktsmassage og sportsmassage for at få bugt med dine problemer, så du kan fortsætte din rundtur uden ubehag.

Har du i stedet brug for at forkæle dig selv med en Velværes oplevelse, så er WellnessKompagniet helt sikkert anbefalelsesværdig. Her er det muligt at få Hot Stone-massage samt Olie Aroma-massage under hyggelige omgivelser, hvor det søde og rare personale vil sørge for, du er fuldstændig afslappet efter behandlingen.

Derudover er der også mulighed for at få ordnet dine negle med de mest efterspurgte neglebehandlinger i København, såsom klassisk eller luksus manicure hvor både hænder og negle behandles med alt fra naturen. Oplever du at have svage negle, så kan der også anbefales en forstærkende behandling af dine egne negle. Som afslutning tilbydes der mange forskellige farver med Shellac fra CND, som er verdens mest populære neglelak. Læs mere om Shellac og andre CND produkter på CND’s hjemmside. WellnessKompagniets kompetente negleteknikere vil sørge for et fornemt resultat. Alt i alt er der rig mulighed for at gå derfra med ro i kroppen og et smil på læben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts