Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Efter en velfortjent ferie med familien vendte jeg tilbage til jobbet, og kom så pludselig i tanke om, hvad det var, som jeg IKKE havde savnet: Mine kontorfaciliteter. Før ferien havde jeg foreslået kollegaerne, om vi dog ikke skulle undersøge, hvad brugte hævesænkeborde kostede, for vi er flere på kontoret, der døjer med ryg- og knæproblemer.

Tanken var også, at hvis vi købte brugt, ville udgiften til brugte hævesænkeborde nok heller ikke være så stor, så derfor var der måske mulighed for, at vores forslag ville glide nemmere igennem på direktionsgangen. Men ingen af mine kollegaer havde taget handsken op, mens jeg var på ferie, så jeg trak i kampuniform, og fabrikerede de bedste argumenter, jeg kunne formulere, og begav mig derpå op ad trappen til chefens kontor.

Produktiviteten øges med brugte hævesænkeborde

Nu plejer vi altid at have en god og konstruktiv tone på jobbet, så jeg var i og for sig ikke så bekymret for selve mødet. Men som alle andre i firmaet kendte jeg jo godt til firmaets lidt slunkne kassebeholdning. Derfor var indkøb af brugte hævesænkeborde måske ikke det, der lå ligefor at investere i.

Men jeg tog fejl. Chefen havde forud for mødet sat sig godt ind i stoffet, og blandt andet fundet den helt rigtige møbelforretning at handle brugte hævesænkeborde hos. De hed Holmris, og havde mange års erfaring med forhandling af brugte møbler og boligtilbehør. Chefen havde allerede henvendt sig til Holmris for at høre, hvad de lå inde med eller var i stand til at skaffe, så han var helt på forkant med situationen, og var egentlig bare interesseret i at høre om vores ønsker og behov i forhold til indkøb af brugte hævesænkeborde.

Det er altid rart, når ens chef er så menneskelig og ikke mindst lydhør overfor, hvilke udfordringer de ansatte står med i hverdagen. Derfor sad jeg også med en rigtig god fornemmelse under hele mødet, for vi havde en god og saglig samtale om det fysiske arbejdsmiljø og en optimering af ditto. Chefen var selvfølgelig helt med på, at indkøb af brugte hævesænkeborde ville øge vores fysiske sundhed betragteligt, og samtidig tage hensyn til, at vi hver især har lidt fysiske skavanker at slås med. Men så længe de fysiske rammer er optimale, ja, så vil de ansattes produktivitet også øges tilsvarende.

Chefen forstår ideen med brugte hævesænkeborde

Her godt to uger efter vores møde har vi alle fået installeret brugte hævesænkeborde på kontoret – selv chefen har købt et til sig selv. Og vi kan allerede mærke, hvilken indvirkning de brugte hævesænkeborde har haft, både på vores umiddelbare fysiske sundhed, men også på stemningen på kontoret og vores humør. Der skal faktisk så let til at ændre stemningen, men heldigvis har vi kun oplevet al det positive ved at få installeret brugte hævesænkeborde, og det kan vi takke chefen for.