Bryllup i udlandet – Overvejer du at holde dit bryllup i udlandet? Eller leder du efter det perfekte sted til at holde dit bryllup i udlandet, så har vi lavet en liste over nogle fantastiske og eventyrlige steder, hvor du kan afholde dit drømmebryllup.

Como søen, Italien

Italien er skøn og det samme er området omkring Como søen. Det er både en feriedestination, men også et smukt sted at afholde et bryllup. Der er frodigt landskab, fantastiske bygninger også er søen bestemt også smuk. Villa Del Balbianello er et vidunderligt sted at holde jeres bryllup. I villaen er der blevet filmet forskellige film og det er der en god grund til. Det er en smuk villa med en formidabel udsigt udover søen fra dens smukke haver og balkoner.

bryllup ved como italien

Positano på Amalfikysten, Italien

Dette sted i Italien er kendt for sin smukke udsigt. Du ser havet, du ser smukke huse boldre sig op ad klipperne og frodig natur herimellem. Det er et smukt og unikt sted at holde bryllup.
Le terrazze er en restaurant, der har som navnet siger en smuk terrasse, hvor i blandt andet kan afholde jeres bryllup med den skønne udsigt over Positano.

bryllup positano amalfi

Santorini, Grækenland

Grækenland rummer en af verdens smukkeste øer, nemlig Santorini. Denne ø er hvert år vært for bryllupper grundet øens skønhed. Hvis du har set billeder af et brudepar tæt på hvide huse eller kirker med blåt tag eller vinduer, er dette på Santorini. Le Ciel er et venue, der tilbyder bryllupper på deres fantastiske restaurant. Selve ceremonien foregår ude på deres terrasse, der har udsigt ud over havet og resten af festen er indenfor i deres smukke lokaler, som har store vindues partier, hvor i forsat kan nyde udsigten.

santorini bryllup i udlandet

 

Skiathos, Grækenland

Hvis du har set Mama Mia og ønsker, at dit bryllup skal minde lidt om dét bryllup, er øen Skiathos perfekt til dig. Dette er nemlig øen, hvor dele af Mama Mia filmene blev optaget. Du befinder dig på en græsk ø, hvor man næsten ikke kan lade være med at føle, at man er med i en film. Agios Ioannis er kirken, hvor brylluppet i Mama Mia bliver afholdt. Du har mulighed for at blive gift i selvsamme kirke! Øen tilbyder en masse forskellige venues, som har smukke udsigter og giver de perfekte rammer omkring dit græske bryllup.

skiathos bryllup grækenland

Paris, Frankrig

Paris er kendt som kærlighedens by, dens smukke gader, Eiffeltårnet og meget mere. Hvorfor ikke forsegle jeres kærlighed i denne by? Byen rummer smukke steder i kan holde et bryllup, samt bygningerne, stemningen mm. sætter en romantisk ramme for jeres bryllup.
Four seasons Hotel George V, er et hotel, som opfylder alle drømme om et bryllup i Paris. De har de mest vidunderlige lokaler til jeres bryllup, samt fra penthouse værelset er der en formidabel udsigt over byen og selve Eiffeltårnet.

bryllup eiffel paris

Domaine d’Essendiéras, Frankrig

Hvis du ønsker et flot og elegant sted at holde dit bryllup, er Domanie d’Essendiéras i Frankrig stedet for dig. Det ligger tæt på en sø og har en fantastisk have, både du og dine gæster kan udforske. Der er på stedet både køkken, personale mm. til rådighed ved jeres bryllup. Der er en smuk udsigt til naturskønne områder og huset selv, der også er fantastisk.

bryllup Essendieras

De Vere Tortworth Court, England

I Storbritanien har de mange fantastiske bryllups venues, men De Vere Tortworth Court er noget helt særlig. Du kan holde dit bryllup i et stort flot og victoriansk orangeri eller i deres smukke sale. Uanset hvorhenne på denne enestående herregård du holder dit bryllup, vil du være omgivet af storslåede lokaler.

totworth england bryllup

Kauai, Hawaii, USA

Kauai en den ældste og største ø af Hawaii ørerne. Hvis du vil afholde dit bryllup på Kauai øen, kan du se frem til havudsigt, smukke eksotiske blomster, vild natur og flotte venues. Om end du vil holde bryllup på stranden eller med tag over hovedet har Kauai en masse smukke steder, som vil blæse dine gæster bagover.

Kauai bryllup hawaii

New York, USA

Hvis du har set Gossip girl, eller har en forkærlighed for New York, hvor skal du så holde dit bryllup? Selvfølgelig på toppen af byen. Et rooftop bryllup med udsigt over byen, som aldrig sover. Hvad mere kan en ægte Gossip Girl fan eller en New York tilhænger ønske sig?
Tribeca rooftop er et venue, som tilbyder en smuk terrasse med udsigt over New York skyline, samt deres indendørs penthouse. Dette gør det muligt at holde festen både udenfor og indenfor med smuk udsigt til Empire State Building, Manhattan og meget mere.

620 loft ved The Rockerfeller Center er en have i højderne, som har udsigt til St. Patricks katedral og Fifth avenue nedenunder. Dette sted er en himmelsk oase midt i en pulserende by, som aldrig sover.

tribeca new york bryllup

Andre locations til bryllup i udlandet

Verden er fyldt af fantastiske steder, hvor du kan fejre din kærlighed. Har du forslag til andre gode steder at holde bryllup i udlandet, så skriv det endelig nedenfor i kommentarfeltet!