Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Mens mange danskere planlægger og budgetter deres ferier og rejser ned til mindste detalje, er der tit én detalje, der bliver overset. Nemlig mobilabonnementet. Men for mange kan der være mange penge at spare ved at skifte til et mobilabonnement med fri data, der alt sammen kan benyttes i EU. Samtidigt kan du også sørge for at få et mobilabonnement, der sikrer dig god dækning uanset hvor i verden, du befinder dig.

Det kan være både tidskrævende og uoverskueligt at finde et mobilabonnement, der dækker dine behov mens du er ude at rejse. Vi gennemgår her, hvad du burde kigge efter i et mobilabonnement til rejsen.

 

Har du brug for mobilabonnement med fri data?

Det første spørgsmål er måske det sværeste. Har du brug for fri data? For selvom de fleste danskere betaler i dyre domme for at have et mobilabonnement med fri data, kan det ofte sagtens betale sig at skifte til et mobilabonnement uden fri data, da de fleste slet ikke har behov for det.

Derfor skal du som det første tjekke dit mobilforbrug på din telefon for at se, hvor meget tale og data du egentlig bruger. Viser det sig, at du f.eks. kun bruger 8-12 GB månedligt, kan det betale sig at kigge på et mobilabonnement med 20 GB.

Det danske mobilselskab Duka tilbyder dukaTALE, som indeholder fri tale, fri SMS/MMS og enten 10, 20 eller 50 GB som koster hhv. 99, 119 og 149 kr./md. Med dukaTALE får samme mængde data i udlandet som herhjemme i hele EU.

 

Mobilabonnement med god dækning i udlandet

Ved du, at du årligt tager på mange rejser, eller planlægger du en længere rejse? Så er det også en god idé at tjekke, hvilke mobilselskaber har gode samarbejder med udenlandske operatører. Når du er i udlandet, er det nemlig ligegyldig om du plejer at have god dækning hjemme i Danmark, da din mobil hopper på andre selskabers mobilnetværk.

TT-netværket har ikke kun et af de stærkeste (hvis ikke dét stærkeste) netværk i norden, men også de bedste samarbejdsaftaler med udenlandske operatører. dukaTALE benytter sig af TT-netværket, hvilket sammen med fri tale og al din data i hele EU gør abonnementet til et af de bedste mobilabonnementer til udlandet.

Læs mere om dukaTALE og udlandstelefoni her.

 

Testvindende mobilabonnement

Det frembrusende mobilselskab Duka tilbyder mobilabonnementer med overraskende mange fordele, mens ulemperne er få. Endda med så mange fordele, at dukaTALE har vundet bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK to år i streg, og at de altid er øverst at finde på sammenligningssider som mobilpriser.dk, abonnementspriser.dk og samlino.dk.

Hvis du skal have et mobilabonnement, der giver dig god dækning, priser og vilkår mens du er i udlandet, er dukaTALE helt sikkert et abonnement for dig.