Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Skal du ud og rejse her til sommer eller vinter du til, at det bliver koldt og vinter med at rejse? Her får du tre anbefalinger til, hvor du skal rejse hen. En af anbefalingerne er til, hvor du skal tage hen, når det er koldt i Danmark, og hvor du kan finde sommer og sol på den anden side af kloden. De andre to anbefalinger er også på den anden side af kloden, men er steder, som du kan tage på sommerferie i. Det er ikke klassiske sommerferiedestinationer, derfor kan det blive din nye yndlingssommerferie destination.

Læs mere om destinationerne Tel Aviv, Bali og Thailand herunder.

Tel Aviv den unge storby

Tel Aviv er en by, som man bliver nødt til at besøge mindst en gang i sit liv. Det er en by, som er svær at definere, fordi den minder om mange andre byer i verden, men det er alligevel helt sin egen. Tel Aviv minder om nogle af de sydeuropæiske storbyer så som Madrid eller Rom. Hvis du tager ud om aften ved en 18-19-tiden, som mange gør her hjemme i Danmark, så er alle først på vej hjem fra arbejde. Dem som ikke er på vej hjem fra arbejde, hænger ud de lokale caféer med en drink, ellers spiller de volleyball på stranden. Det er på mange måde også en storby, som minder om en by i USA så som New York eller Los Angeles, da der i Tel Aviv er mange fancy caféer og restauranter, samt tøjbutikker over det hele. Der er mange sunde alternativer juice og sandwich steder. Der er nærmest kun unge mennesker i Tel Aviv. Det lyder underligt, men I sommer ugerne er der meget få personer som ikke er i 20’erne eller i 30’erne. Det præger også byen Tel Aviv. Byen er en trendy storby, og det skal efter sigende være en af de bedste byer at gå i byen. Det er derfor lidt spøjst, at byen ikke er mere kaotisk og up tempo, men den derimod er mere afslappende og feriestemning alle vejene. Det kan have noget med den flere kilometer lange strandpromenade Tel Aviv har at gøre. På strandpromenaden er der mange der spiller volleyball om eftermiddagen og om aftenen, der er også mange, der bare sidder, og kigger på volleyball spillet. Her kan man evt. invitere kæresten eller veninden hen. Hvis det ikke er noget, så kan man finde gaven til hende her.

 

Velkommen til surfer Bali

Bali er en ø som hører Indonesien, som slet ikke minder om resten af Indonesien. Bali er en stor ferie destination for mange australiere. Bali har lidt som Tel Aviv, en meget trendy og fancy ø som på den ene sidde er præget at turister, og på den anden side er præget af balineserne og deres kulturelle traditioner.

Der er mange trendy bikiniforretninger, og gode eksklusive restauranter. Der også meget kultur man kan opleve, og der er også meget natur, man kan opleve, for eksempel ved at bestige bjerge og se aber i monkey forrest. Det bedste ved Bali er dog selve surferkulturen, uanset om man selv surfer eller om man bare ser på folk, der surfer, så er Bali det rigtige sted at være. Man kan på Bali tage ud og surfe om morgen, når de bedste bølger er der. Hvis man tager ud om morgen, så slipper man også for, at de lokale, som er på arbejde på det tidspunkt. Dem der bor på Bali, kommer først ud senere på eftermiddagen eller aftenen. Det er det hele værd at tage til syd Bali om aftenen, for at se solnedgangen med en drink i hånden, og så bare se alle surferne ligge og vente på at de rigtige bølger kommer. Hvis man har lyst til at prøve at surfe, så kan det klart anbefales at tage ned på surf skole på Bali. Når man er på Bali, så kan man lige så godt tage en tur til Gili øerne. Der er tre øer Gili Air, Gili Meno og Gili Trawangan, som er de øer, der ligger to timer fra Bali. Der er en mere afslappende stemning end på selve Bali. Både på Bali og på Gili øerne kan man holde sit bryllup, ellers kan man også holde sit bryllup i trygge rammer i de danske romantiske bryllupslokaler.

 

Spis dig glad i solrige Thailand

Thailand er perfekt at tage til om vinteren, hvis man har 2 uger eller mere ferie. Her kan du spise god thaimad, få en billig og god massage og du kan møde de søde og imødekommende thailændere. Dertil skal du også se de Bounty hvide strande med krystalklart blå vand. Du kan bestille din Thailand tur på C&C Travel

 

Tak for at du ville læse om de tre skønne destinationer.