Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Kender du det, du er lige taget afsted på sommerferie og så kommer du i tanke om, at du har glemt netop den ene vigtige ting som du altid glemmer, hvert år! Der er ting man bare ikke må glemme når man skal afsted på sommerferie, men som man altid først kommer i tanke om efter man er taget afsted. Her får du 8 ting som du absolut ikke må glemme på din sommerferie.

Solbriller

Sommerferie er (oftest) lig med varme og solskin. Derfor er solbriller et absolut must at huske. Det er træls at komme afsted uden solbriller og bruge hele sin ferie på at undgå solen fordi den er skarp og irriterende at få i øjnene. Det er ikke sjovt at ligge på stranden eller ved poolen uden solbriller. Er du ikke til solbriller så husk en hat eller kasket der kan skygge for solen.

Solcreme

Hvad er det værste der kan ske på din ferie? At blive solbrændt er i hvert fald én af dem. Det kan virkelig ødelægge en ferie at være solbrændt, og det kan tvinge dig ufrivilligt til at tilbringe mange dage af din ferie enten indenfor eller i skyggen. Derudover gør det ondt at være solbrændt og det kan ødelægge din nattesøvn, hvilket kan resultere i et dårligt humør. Har du planer om at bade meget på din ferie, så husk en vandfast solcreme.

Sovemaske

En sovemaske er et must til din sommerferie. Både til selve turen, hvad end du skal på bilferie eller med fly, så er det rart at kunne tage sig en lur undervejs med en sovemaske på. Når du kommer frem så ved du ikke med sikkerhed hvordan soveværelset er. Måske er der ikke ordentlige gardiner til at kunne gøre rummet helt mørkt og skal du sove i telt, ja så er en sovemaske et absolut must til de tidlige lyse morgener. Køb en sovemaske her.

Nakkepude

Ligesom sovemasken så er en nakkepude uundværlig hvis du har længere transporttid til din feriedestination. Der er ikke noget værre end at sove i en bil, på en færge eller i et fly uden en nakkepude. Du får med garanti ondt i nakken når du vågner igen. Men ikke med en nakkepude. Sørger du for at have både en sovemaske og nakkepude med på turen, ja så er du sikret en god søvn indtil du når frem på sommerferien.

Badetøj

En af de største fornøjelser ved at være på sommerferie er at tage på stranden eller bade i en swimmingpool.  Så husk at få badetøjet med. Det er surt at glemme dit favorit badetøj derhjemme, som du har gået og glædet dig hele vinteren til at tage i brug. Det er træls at skulle bruge tid på ud og købe noget halv dårligt badetøj på din feriedestination. Tag gerne et ekstra sæt med så du har noget at skifte med.

En god bog

Nu har du chancen for endelig at få læst den bog der har ligget på hylden siden jul. Sommerferie er alletiders mulighed for give sig selv tid og lov til at fordybe sig i en god og medrivende bog. Hvis du har længere tids transport til din feriedestination er det også dejligt at kunne slå noget af tiden ihjel med en god bog. Skulle du være så uheldig at få dårligt vejr på din ferie, så er en bog også guld værd.

Tandbørste og tandpasta

Sidst men ikke mindst. En af de ting man oftest overser og glemmer. Nemlig tandbørste og tandpasta. Sørg for at få pakket toilettasken ordentligt og husk din tandbørste og tandpasta. Det er ikke altid der er det til rådighed på hotellet eller hvor du ellers skal bruge. Det er træls at skulle bruge tid på ud og købe tandbørste og tandpasta som noget af det første når du kommer frem til din feriedestination. For man skal jo have børstet sine tænder.