Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

En flyrejser er ofte blot noget, der blot skal overstås. Derfor er det en super god ide at udnytte tiden til at køre de podcasts du mangler at høre eller den nye musik du aldrig fik gennemlyttet. Og det bliver bare en bedre oplevelse med trådløse høretelefoner med Noise Cancellation, der specielt på flyrejser har stor relevans.

Hvad er Noise Cancellation?

Du har sikkert hørt begrebet, og har måske også en ide om, at det handler om at begrænse unødig støj. Men hvis du ikke er helt med på hvad Noise Cancellation er, så følger her en kort forklaring. Begrebet kan oversættes til aktiv støjreduktion. Og det er netop støjreduktion, som begrebet dækker over. Støjreduktionen foregår ved at tilføje en anden lyd, der er specielt designet til at annullere den lyd, som man gerne vil undgå.

Høretelefoner ses overalt

De seneste år er markedet for høretelefoner virkelig eksploderet. Med den enorme udbredelse af smartphones og opfindelsen af Bluetooth er det blevet mere attraktivt at bruge høretelefoner mange steder.

Overalt ser man folk med høretelefoner og lyttende til enten radio, podcast, musik eller andet. Det er blevet en trend at udnytte transporttid, heriblandt rejser med fly, tog eller andet, til at lytte til noget, der giver en ekstra værdi.

Vælg de rette høretelefoner

Appels høretelefoner er meget udbredte og populære, specielt nu også de trådløse modeller. Men der er andre høretelefoner på markedet. Også nogen med funktioner, der virkelig er attraktive. Er det primært musik du hører findes der høretelefoner, der er specielt udviklet til at få alle nuancer i musikken med. Igen er Noise Cancellation en fantastisk fordel. Andre vigtige parametre du skal overveje er batteritid for de trådløse af slagsen, men selvfølgelig også komfort og udseende. Høretelefonerne skal sidde behageligt på dit hoved, og så er det også bare federe, hvis du selv synes høretelefonerne ser godt ud, når de sidder på dig.

Fuld størrelse eller øreprop

Det er helt sikkert en smagssag. Man alligevel en ting, der er værd at overveje. Skal dine høretelefoner være dem man plugger i øret, som eksempelvis standard høretelefonerne fra Apple, eller skal det være høretelefoner, der går ud over hele øret. Begge muligheder kan give rigtig god lyd. Ørepropperne er mere praktiske i flere former for sport, mens det primært er over-ear modellerne der har Noise Cancellation.

Noise Cancellation bliver mere udbredt

Der er ingen tvivl om at Noise Cancellation bliver en mere og mere udbredt ting. Det er en lækker funktion, der giver mulighed for bedre koncentration, og flere og flere af de bedre modeller får det. Mere specifikt fungerer det ved at det er en indbygget mikrofon, der opfanger støj fra omgivelserne, og bekæmper med at sende modstrøm.

Genialt i et fly

Og det er ganske enkelte genialt i et tog eller i et fly, at høretelefonerne kan opfange den motor- og anden støj, der altid vil være, og give dig en markant bedre lydoplevelser. Du vil kunne koncentrere sig meget bedre om det, du hører, og føle at du bruger tiden til flyrejsen meget bedre end, hvis du ikke havde Noise Cancellation.