Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

 

Intet overgår en klassisk ferie i sommerhus – med solbadning, strandture og grill. Men vinden kan tage meget af fornøjelsen, medmindre du husker en læskærm. Få monteret en stationær læskærm i familiens sommerhus, og slip for kolde vinde og irriterende blæst på terrassen. Eller medbring en bærbar læskærm, og nyd den overalt på ferien. Du har ingen indflydelse på det danske vejr, men du kan sørge for, at der er læ.

Der er mange steder, hvor du kan få glæde af en læskærm, når du skal på sommerhusferie. Vind og sol holdes effektivt på afstand på både terrassen, ved grillen og på stranden – alt efter om du vælger en stationær eller bærbar model.

Nyd de forskellige fordele ved en læskærm i glas, en trælæskærm eller en plastikmodel af polyrattan. Har du ikke allerede en læskærm i sommerhuset? Så find en online!

 

Hvor kan du bruge en læskærm i sommerhuset?

Der er mange anvendelsesmuligheder for en læskærm, når ferien går til familiens eller det lejede sommerhus. De forskellige typer, som du finder online på http://læskærm.dk, har hver deres fordel og optimale anvendelse.

 

Brug læskærm mod vind og sol

En læskærm er en uundværlig opfindelse, der beskytter mod både vind og solens stråler. I sommerhuset kan de fleste terrasser have brug for en læskærm til at tage blæst og evt. skærme mod indkig fra forbipasserende.

I sommermånederne er en læskærm desuden genial til at skabe lidt skygge for hovedet eller tasken, når det er tid til solbadning, ligesom både børn og dyr kan nyde godt af den kølige skygge fra en læskærm. Har du et sommerhus, hvor du holder af at dyrke frugt og grønt? Så kan en læskærm også være genial til blæsende perioder, hvor de sarte nye bær eller frugter titter frem.

Men hvilken type læskærm skal du vælge til dit eller det lejede sommerhus? Den stationære eller den bærbare.

 

Skal det være en stationær eller bærbar?

Overordnet set findes der to typer læskærme: De stationære og de bærbare. De stationære kan du med fordel vælge at få monteret i familiens sommerhus, hvis der ofte er vind eller for meget sol på terrassen. Du kan få stationære læskærme i materialer som glas, træ og plastik.

Glaslæskærme har den fordel, at de ikke tager udsigten og lyset, mens træ og plastik også giver skygge. Trælæskærme findes som traditionelle træskodder, men også i naturmaterialer som pil. Plastiklæskærme i populære materialer som polyrattan er både vedligeholdelsesfrie og ekstra vejrbestandige.

En bærbar læskærm er den ideelle løsning til det lejede sommerhus terrasse. Den er ofte lavet af træ eller plastik. Fordelen ved denne type er, at den kan sættes præcis der, hvor der er behov for den. Brug også denne type til at skærme mod røg, når det er grilltid.

En anden type bærbar læskærm er den transportable, som du kan tage med på f.eks. picnic eller en tur til stranden. Ofte er den formet som et halvrundt telt, der er åbent og meget let at flytte. Mange vælger denne fleksible læskærm-type, når små børn eller kæledyr er med på ferie.

Find den rigtige læskærm til dit behov, og få en bedre og mere behagelig ferie!