Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Blodet pumper, musikken dunker, og friheden flyder i årene. Det er tid til fest, det er tid til Sunny Beach! Gå ikke glip af top 5 barer eller diskoteker eller natklubber i Sunny Beach… Det handler om at være med dér, hvor det sker. Læs med, før du tager afsted!

Der findes masser af barer og diskoteker i Sunny Beach. Men her har vi samlet de 5 bedste barer og dansesteder i Sunny Beach. De omfatter både internationale miljøer, skandinaviske barer og store diskoteker med pool.
De bedste DJ’s sørger selvfølgelig for musikken, der spænder vidt fra 80’er og 90’er til techno og pop. Der er med sikkerhed noget for enhver smag i nattelivet på Sunny Beach. Og har du ikke en kæreste at tage med, kan du nemt finde en dernede. Er du ikke så sikker, så tag på scoreskole for mænd online.

 

Er du klar til Sunny Beach?

Barer, natklubber og diskoteker ligger side om side i Sunny Beach, men den bedste fest finder du på stederne på denne top 5:

– Cacao Beach
– Lazur Dance Club
– Disco Den Glade Viking
– Party Club Iceberg
– Candy Club

Alle fem klubber byder på den ultimative Sunny Beach nattestemning, og ligger centralt i festområdet. Hver enkelt sted er unikt, og adskiller sig typisk i størrelse, musiktype eller atmosfære. SÅ tag en runde og afprøv dem alle! Så er du sikker på at finde din favorit. Eller besøg ét nyt sted hver aften og se, hvad der sker.

 

Det mest berømte diskotek

Cacao Beach er stedet, hvor alle de største DJ’s spiller. Det er ét af de mest berømte diskoteker i Sunny Beach og ofte et referencepunkt, når I skal mødes flere til en god aften. Har du aldrig være i Sunny Beach tidligere, er dette diskotek et must at besøge!

 

Har du husket badetøjet?

Lazur Dance Club er åbent 24 timer i døgnet. Den ligger på strandpromenaden, og har hele 5 dansegulve fordelt over 2 etager med en stor terrasse udenfor. Der er swimmingpool og ofte store arrangementer. Denne klub er god til dig, der søger en før- eller efterfest på runden i det festlige natteliv.

 

Diskoteket for alle danskere

Disco Den Glade Viking er som navnet afslører en skandinavisk natklub, der kan rumme 2.500 gæster ad gangen. Om dagen er det en beach club, og om natten spilles der alt fra 90’er musik til nutidig techno og pop. Mød alle de andre festglade danskere på diskoteket, som du SKAL besøge, hvis du er dansker.

 

Elsker du international atmosfære?

Party Club Iceberg er et berømt diskotek i Sunny Beach med kendte DJ’s fra både Danmark, Tyskland og England. Musikken er primært fra 80’erne og 90’erne og hele stemningen er meget international.

 

Slik til sjælen på dansegulvet!

Candy Club ligger centralt i den kendte Flower Street, og har plads til over 800 gæster. Her kan du opleve musik fra de store DJ’s og fedt lysshow på dansegulvet.

 

Hvor lang tid har I på ferien?

Uanset hvor lang tid I skal være i Sunny Beach, er der altid en ny og sjov bar, der bør besøges. Planlæg en rute inden afgang fra hotellet, eller lad tilfældighederne råde i løbet af natten. I Sunny Beach kan du feste døgnet rundt – og har du været ude hele natten, kan du jo altid snuppe dig en lille lur på stranden om dagen.