Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Badeferie kombineret med den smukkeste natur

Derfor bør du rejse til Mauritius:

Afrika er ikke et af danskernes fortrukne feriesteder, men der dukker dog flere og flere destinationer op, som i høj grad byder på eksklusive, smukke og ekseptionelle naturoplevelser, og den lille bounty-ø Mauritius er blevet et velbesøgt ferieparadis, som kan byde på lidt af hvert. Kombiner badeferie, smuk natur og byliv på en rejse til Mauritius.

Tropiske strande og turkisblåt vand

Forestil dig den smukkest strand, som der bruges i de vildeste Hollywood-film. Hvad hvis dette faktisk var et sted, som du kunne besøge? På Mauritius bliver de smukke drømme om tropiske strande med lyst sand, palmetræer og skrigende, turkisblåt vand til virkelighed. Øen er måske lille, men dens smukke landskab sætter sit præg på alle de, som besøger destinationen. Der summer af ægte paradisstemning, og luksus er et hovedord. Mauritius er udover sjældne, tropiske regnskyl frodig og grøn hele året, og destinationen er derfor velegnet til at slippe for den kolde vinter i Danmark eller få den ultimative sommerferie. 

Oplevelser på Mauritius

Selvom Mauritius er en lille ø, betyder det ikke, at der ikke er oplevelser nok til at underholde folk i alle aldre. De smukke strande er naturligvis øens primære seværdigheder, og med det klare vand følger også, at alle former for vandsport er populært. Har du altid drømt om at bruge kitesurfing eller vil du stå på vandski, er dette din mulighed. Vil du gerne opleve mere af øen end blot de fabelagtige strande, er hovedstaden Port Louis med sine lokale markeder og moderne bydel et besøg værd. Desuden har naturens kræfter også skabt fantastiske regnskove, vulkaner, vandfald, laguner, koralrev og bølgede landskaber, som alle fortæller hver sin historie.

En tur efter dine ønsker

Netop fordi mulighederne på Mauritius er mange, kan det være svært at planlægge en rejse hertil uden professionel vejledning. Ydermere kommer total afslapning for mange af, at de ikke behøver tænke på planlægning eller lignende, og her kommer et bureau som Nyati Safari ind i billedet. Med Nyati Safari bliver en rejse til Mauritius gjort personlig, og der er f.eks. mulighed for at kombinere rejsen til paradisøen med en ekseptionel safarioplevelse i Sydafrika, hvor Nyati Safari har egne lodges. Intet sætter en stopper for, at den smukke bounty-ø skal danne rammerne for din drømmeferie, og med en tur efter dine ønsker, kan du læne dig tilbage og nyde ferien for fulde drag. Du kan læse mere om rejser til Mauritius med Nyati Safari her.