Stockholm er en drømmeby med parker og vandveje, kirker, haver, museer, paladser og slotte. Det er en livlig sted også med en maritim cast og en kosmopolitisk føler på grund af en høj indvandrerbefolkningen. Stockholm minder på mange måder om København, men alting er bare større i Stockholm.

Særligt de historiske gamle bydele indeholder til mange timers vandring, At vandre rundt i Stockholm er her næsten som at gå rundt i København med den store forskel at vejene og husene er større, og nå ja så taler de jo svensk!

Stockholms lufthavn

Stockholms Arlanda lufthavn er 28 miles nord for Stockholm. Langdistance-busser bruger Cityterminalen som ligger ved siden af ​​Centralstationen. Herfra linke direkte tog Stockholm med København, Osla, Storlien (for Trondheim) og Narvik. Færger er også tilgængelige til Helsingfors og Turku.

Stockholms vejr

Sveriges nordlige placering resulterer i et køligt tempereret klima. Regn er hyppig hele året rundt. Sommeren er dejlig i Stockholm med et gennemsnit på ni timers solskin dagligt mellem maj og juli. Vintrene er langt mindre behagelige væsen, chill mørke og ofte snedækket. Temperaturer i gennemsnit -1 mellem januar og marts og 16 C fra juli til august.

Overnatning: fra billige ophold til luksus resorts

Tjek på internettet for området, beliggenhed og omkostningerne hoteller i Stockholm
Stockholm
Arrangementer: hvad der er på og hvad der er hot

* The Summer Music Festival afholdes på Drottningholms Court Theatre varer fra slutningen af ​​maj til august. Nyd opførelser af opera, klassisk musik og ballet.
* En smag af Stockholm i begyndelsen af ​​juni prestigeprojekter landene køkken. Byens restauranter er oprettet i den centrale Kungstradgarden at tilbyde mad, drikke og underholdning.
* Midten af ​​juli er det tid til Stockholm Jazz Festival slag og bøsser og lesbisk Stockholm Pride begivenhed er afholdt i begyndelsen af ​​august.
* Stockholm International Film Festival afholdes i november. Det er en af ​​de få eksisterende 24-timers filmfestivaler.
* Comedy huse med svensk humor a la hvad du finder på de-roliga-skamt.se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts