Rejseguide Meedhupparu

Den eneste Resort i det nordlige Maldivernes fjernt Raa-atollen og tilbyder eksklusiv adgang til dusinvis af ubeboet, uspolerede koralrev, atoller og undersøiske vidundere. På Adaaran Select Meedhupparu, er enhver forstand beroligede og forvænte, enhver lettelse med henblik den civiliserede nydelse af fritid er ved hånden. Her er det virkelig muligt, hvis det kun for en kort tid, at leve et liv uden pleje.

4 Star Property – Beliggende i Raa-atollen – A Tropical Dreamscape i Emerald Chain of Maldiverne – Overordnede strande skinnende sand og koralrev af usigelig farverige undervands translucence omfavne 17.000 sq Meter grøn – i tæt nærhed til fremragende dykkermuligheder områder hidtil uudforsket Meedhupparu Island Resort er den nyeste stjerne i den fabelagtige øgruppen The maldiviske øer. Brede strande skinnende sand og rev af ubeskrivelig farverige undervands translucence omfavne 170.000 sq.ft. af grønne landskab.

Et kursus i Ayurveda behandling på Meedhupparu vil hjælpe dig med at opnå perfekt, sund balance mellem dine indre og ydre miljøer. Meedhupparu eksklusive beliggenhed garanterer privatlivets fred og ro er nødvendig for dem, der ønsker at opnå fuldstændig wellness. Her i komfortable alligevel miljøvenlig omgivelser smagfuld elegance, bliver urolige sind og krop soothed og restaureret gennem det gamle medicinske videnskab Ayurveda.

Meedhupparu tilbyder Ayurveda kurser og ordninger til behandling af forskellige medicinske tilstande, såvel som skønhed rutiner og behandlinger for almindelige stress relief og genoprettelse af indre balance.

Alle procedurer udføres af uddannede behandlere under tilsyn af vores Resident Læge og med råd fra vores Overlæge, dr Alawattegama. Når det er muligt, vil Dr. Alawattegama udføre en personlig vurdering og diagnose, som Deres behandling vil blive baseret på.
Meedhupparu
En gourmet Ayurveda restaurant serverer et udvalg af retter og drikkevarer, der giver naturlige sundhedsmæssige fordele og svarende til de behandlinger, efterfulgt af gæster. Meditationskurser og faciliteter er også tilgængelige til at bringe krop og sind i perfekt harmoni.

En ayurvedisk ophold på Meedhupparu er den perfekte genoprettende for dem stressede og desorienterede af de hastigt, ubalanceret, ofte giftige livsstil i dag. Kom og besøg. Du vil opdage, at foreningen af de indre og ydre verdener virkelig er muligt.