Rejseguide Hurghada Pyramider

Hurghada  pyramider – Her får du en lille guide til til Hurghada pyramiderne i Egypten. Hvis du vil vide mere så anbefaler vi du finder en guide ved hjælp af linket nedenfor.

Find guides til Hurghada hos Bog & Ide lige her!

Hurghada pyramider

Enhver tur til Egypten vil være ufuldstændig uden et besøg på de ikoniske pyramider i Cairo. Det er faktisk her du vil se Pyramiderne.  Hvis du altså¨rejser til Hurghada. Den Store Pyramide er en af de syv vidundere i verden. Den store Hurghada pyramide har videre været verdens højeste bygningsværk i over 3.800 år. Lige siden disse massive begravelseshjem blev bygget til Egyptens store faraoer i perioden 2700-2200 før kristus har de været en kilde til fascination for rejsende. Mens bygningsværkerne stadig er imponerende at se på i dag, så er de ikke længere de højeste bygninger i verden. På det tidspunkt at de blev bygget, der blev pyramiderne lukket og forseglet med guld og dækket med blank hvid kalksten.
Hurghada Pyramider
Med hensyn til hvad det er ligesom i centrum af pyramiderne, så er det en grav. Det er så vildt varmt i den pyramide, men det er stadig et must-see. Der er masser af andre besøgende, der vandrer ned gennem de små korridorer i pyramiderne.

Hurghada

Andre seværdigheder i nærheden

Der er utroligt mange lækre strande, og det er et område som rigtig mange tager til Egypten bare for at nyde de nærliggende strande. Vider så kan du finde det mytiske tempel Luxor i dette område, hvor du bliver mødt med sfinkser, der står parate til at modtage dig når du kommer til templet. Templet Luxor blev bygget på 1600 til 1100 før Kristus og er endnu en af de fortidsminder, som man bare må se når du besøger dette område. Så udover Hurghada pyramider så er der rigtig mange ting at opleve i denne del af Egypten.

Se eventuelt også rejseguiden til Cairo her.