Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Der er mange steder, man kan tage på ferie. Det kommer lidt an på, hvad man har mest lyst til, man kan for eksempel tage til Thailand om vinter og besøge Phi Phi øerne i speedbåd. Det er en god destination til de mere kedelig og kolde vinterdage herhjemme i Danmark. Der er dog også anbefalinger Filippinerne, hvor man kan besøge det flotte ørige, som er det ultimative tropeparadis. Dertil får du tips til, hvordan du bliver den moderne gentlemand, og hvordan du finder de produkter som, er bedst i test.

 

Rigtig god læselyst håber du kan bruge de 2 rejsetips til din vinterferie.

 

Hvornår bør du rejse til Thailand?

Du bør tage til Thailand, når det er varmt men ikke for varmt. Så derfor er det en god ide at tage til Thailand fra oktober til marts. Derefter kan temperaturen hurtigt løbe op på 40+ grader i de varme forår-og sommermåneder. Men hvis du godt kan lide varme temperaturer og flotte strande, så burde du tage til Thailand. Her kan man til gengæld også nyde vejret, kulturen og maden ved pool eller på strand.

 

Hvad er Thailand for en størrelse?

Thailand er et land i Sydøstasien, der på de fleste sider, er omringet af et koralblot hav, som man har kunne se i filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio, som er blevet optaget på en af Thailands fine Bounty strande. Thailand er kendt for deres gæstfri, venlig og imødekommende folkefærd, som har været med til at tiltrække turister i mange årtier. Thailand har i de seneste 20-30 år været et sted for mange turister.  De er kommet dertil på grund af deres flotte strande, og det flotte vand og den lækre sunde mad. Thailand er et billigt sted at komme til for danskere, da der går flere og flere fly til Thailand fra København og Billund. Når man kommer til Thailand, så det billigt at leve der, hvor du kan få en stor menu med en øl for omkring de 30 danske kroner. Det kan dog være lidt dyre i Thailand end i de andre lande rundt om som for eksempel Cambodja. Thailand er et gammelt asiatisk kongerige, hvor der har været kongedømme i mange år, det er der kommet mange flotte bygninger ud af i hele Thailand som symbolisere kongeriget. Thailand grænser sig op til lande som Myanmar, Laos, Cambodja og Malaysia. Thailand adskiller sig dog fra disse lande ved aldrig at have været koloniseret, som mange af de andre lande har været, af forskellige europæiske stormagter. I starten af år 1200-tallet, kom de første folk ved navn taifolket til Thailand fra det sydlige Kina. Det er det folk, som først var de første som besøgte Thailand, så vidt vides, og som indførte det thailandske sprog og budismen samt en del af kulturen.

 

Fantastiske filippinerne

Filippinerne minder meget om Thailand, men alligevel er det dets eget ultimative tropeparadis for personer der ønsker sol, sommer og eventyr. Filippinerne består af et utal af små smukke øer, med vilde vulkaner, smukke Bounty strande og fascinerende jungler. Det er altså et land, som har rigtig meget at tilbyde.  Filippinerne har en ekstremt smuk natur, dog er det ikke det eneste de har. Filippinerne er nemlig ekstremt gæstfrie og flinkt folkefærd. Landet er også kendt for deres lækre og sunde mad, som man kan købes ret så billigt. Det er for det meste billigt, de fleste ting på filippinerne, så derfor kan man tillade sig selv at få shoppet en del og få nogen massager og noget andet wellness.
At rejse til Filippinerne eller Thailand kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis ikke man har for øje at spare penge på forskellige poster. Flybilletten er en af de helt store omkostninger ved sådan en rejse, og derfor er det en god ide at holde øje med, hvornår du kan få dem billigst. På Rejsepriser.dk kan du hele tiden holde øje med prisniveauet på din flybillet, og du er derfor sikker på at gøre dig det bedste flybillet-køb.

 

Bedst i test

Det kan være svært at finde ud af, om man køber det rigtigste produkt, når man står nede i butikken, selvom medarbejderen anbefaler det ene produkt, så ved man aldrig helt om det er det bedste produkt i forhold til de andre. Eller om det er det produkt vedkommende tjener flest penge på. Du kan læse om de bedst i test hos bedste10, for eksempel kan du læse hvilket glattejern du skal tage med på ferien på bedste10.dk.

Den moderne gentlemand

Hvad er egentlig en gentlemand i 2019, er det stadig en mand som trækker stolen ud, så damen kan sætte sig ved bordet eller er det en gentlemand, som bager surdejsboller til børnenes madpakke? Læs mere om hvordan du bliver en moderne gentlemand på Gentlemand.dk

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at tage til Thailand og filippinerne.