Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Der er masser af spændende turistattraktioner I Vietnam, lige fra smukke naturlige landskaber og et spændende eksotisk dyreliv, der går lige I hjertet på naturelskerne, til monumenter fra forgangne tider og levn fra blodige krige. Vietnam er i sandhed et land for alle rejseglade sjæle, der tilbyder et hav af oplevelser og minder, der varer evigt.

Her er 3 gode grunde til hvorfor netop Vietnam burde stå på alle turisters rejseskema.

  1. Chu Chi Tunnelerne

Chu Chi Tunnelerne er en af Ho Chi Minhs største attraktioner. I disse tunneller kan man få et indblik i de vietnamesiske soldaters liv. Dette fascinerende bygningsværk befinder sig under jorden 70 km fra den store by, og spreder sig i adskillige retninger med tunneller der er målt til at være mere end 120km lange med dusinvis af skjulte døre og fælder.

I tunnellernes indre, kan man endda finde sovepladser, lagre, køkkener, felthospital og et kommandocenter, hvor de vietnamesiske soldater kunne opholde sig. Efter Vietnams krig mod de franske magter, blev tunnellerne i et stykke tid anvendt og videreudviklet af Amerikanerne, der tilføjede luftfiltreringssystemer. Dette kom de Vietnamesiske soldater til gode da Chi Chi blev tæppebombet under krigen af Amerikanerne. Disse kilometerlange tunneller reddede mange vietnameseres liv, da de under bombningerne kunne søge tilflugt i de underjordiske tunneller fra eksplosioner, tanks og fjendtlige magter.

  1. Sapa´s ris-terrasser

Vietnam er kendt for sine smukke risterasser, der flere steder i landet strækker sig så langt øjet rækker i et syn, der udviser både naturens skønhed og det vietnamesiske folks imponerende evne til at dyrke jorden; Og intet andet sted er dette lige så klart, som i den nordlige del af landet hvor man finder byen Sapa.

Denne by der engang tilhørte de franske magter er nu tilbage i folkets hænder, og de prægtige bjergområder danner vugge for et sceneri af smukke ris-terrasser og landlig idyl. Området er fantastisk for rejsende der værdsætter vandreture, og mange turister griber udover dette også chancen for at besøge den lokale befolkning, der gerne åbner dørene for nysgerrige turister.

  1. Elefant tur I Dulat.

    I Vietnam finder man et af verdens mest fascinerende dyr, dog I en lidt mindre udgave end dens lidt stører, mere kendte fætter fra Afrika – elefanten.

I Dulat er det muligt at tage en guidet tur på elefantryg, og sammen med disse fascinerende væsner beundrer de grønne skovområder og den lokale fauna.

Se flere af Vietnams mange attraktioner og rejsemålwww.vietnam-rejser.dk