Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Mange danskere rejser ofte til London – med ganske god grund. Flybilletterne til den engelske hovedstad er altid billige, flyvetiden er kort og så er det naturligvis rart, at man kan sproget, så det er helt ligetil at komme omkring i byen. Eneste ulempe er vel egentlig, at gode hoteller i London centrum kan være lidt dyre.

London byder dog, naturligvis, også på en perlerække af fantastiske seværdigheder og oplevelser. Det skal vi kigge nærmere på her. I denne korte guide kigger vi nærmere på, hvilke seværdigheder du bør se på din første rejse til London.

 

Palace of Westminster & London Eye

Du kender måske allerede lidt til, hvad Big Ben er for en størrelse. Big Ben er dog kun klokketårnet, der troner op over Palace of Westminster, hvor det britiske parlament holder til. Bygningen er nok den mest ikoniske bygning for hele London og den er faktisk ganske imponerende at se.

Tag undergrundsbanen til Westminster Station og træd op, så er du lige foran parlamentet. Nu går du så ud på Westminster Bridge, krydser Themsen og går hen til London Eye. Her skal du tage turen op i det enorme pariserhjul, så du kan få en fantastisk udsigt over hele London.

Turen i London Eye tager ca 30 minutter og koster ganske vist ca 200 kr, men den er alle pengene værd. Husk at købe billetter hjemmefra, læs hvorfor på Storbritannien.dk her.

 

Bådtur på Themsen

Efter turen i London Eye kan du spadsere ca 100 meter og tage på bådtur på Themsen. Det er en fantastisk måde at få et indtryk af, hvor foranderlig en by London egentlig er.

Bådturene er ganske billige og man kan sågar bruge sit Visitor Oyster Card dertil. Det er et kort, som fungerer på samme måde som vores Rejsekort og det anbefales at købe, når man skal til London, da man sparer 50% på offentlig transport med dette kort.

Tag båden til vores næste seværdighed, der er…

Tower of London & Tower Bridge

Bådene stopper vitterligt lige foran Tower of London, som er et mange hundrede år gammelt fort, som i sin tid faktisk lå uden for selve London. Det var ganske enkelt en borg, der skulle beskytte byen mod invasion.

Siden blev Tower of London en del af byen, der voksede sig større og til slut fungerede den gamle fæstning som fængsel for de værste kriminelle i Storbritannien. I skrivende stund er Tower of London dog primært en turistattraktion, men faktisk er borgen fortsat i brug – det er nemlig her de britiske kronjuveler bliver opbevaret. Og dem kan man se, hvis man køber adgang til Tower.

Lige ved siden af finder vi den ikoniske Tower Bridge, som er et af London bedst kendte vartegn.

Snyd ikke dig selv for disse 3 glimrende seværdigheder & oplevelser på din rejse til London. Du kan finde mere information om hoteller, seværdigheder og lufthavnstransport i London på londontravelhacks.com.