Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

De fleste rejselystne finder igennem årene ud af, hvad der er smart at medbringe på sin rejse, så det bliver lidt lettere og sjovere for én selv, samt hvad man helst bør undgå. Det tager lang tid og kræver en del erfaring at finde frem til sine egne smarte metoder, og ofte finder man kun ud af alle disse ting, fordi man lærer af sine fejltagelser. For at gøre det lidt lettere for dig, er der herunder samlet tre ting, som alle bør huske på rejsen, så det hele bliver lidt lettere.

Din smartphone

En smartphone er et yderst brugbart værktøj, når man rejser. Den er uden tvivl nødvendig for at komme i kontakt med omverdenen under sin rejse, men den kan også bruges til så meget andet. I stedet for at slæbe en bærbar computer med på rejsen kan man sagtens nøjes med sin smartphone. Man kan holde øje med alt fra vejrudsigter til flytider og nyhederne rundt omkring i verden, og der findes et hav af forskellige apps, der kan være en stor hjælp, når man rejser. Det kan for eksempel være valutaberegnere og ordbøger, og så er det også altid en god idé at have Google Maps klar, hvis man skulle få brug for en let tilgængelig GPS. Faktisk bør det næsten være et must at have Google Maps eller en anden vejviser-app på sin smartphone, så man ikke behøver at medbringe en GPS. Skal du snart ud at rejse så få styr på din smartphone og alle de apps, du skal bruge. Trænger din nuværende smartphone til en opgradering så køb med fordel en ny på Black Friday for at spare, så du har flere penge til rådighed til alle de sjove ting og oplevelser på din rejse.

Pak i poser

Hvis der er noget, der er smart, når man rejser, er det at pakke sine ting i poser. Det er smart af flere årsager. Først og fremmest bør man altid pakke sine ting i poser, hvis man er backpacker, da man kan risikere, at ens taske bliver udsat for lidt af hvert – heriblandt regnvejr. Selvom man oftest har et regnslag til sin rygsæk, er det altid en god idé at pakke sit tøj i vandtætte poser, så alle ens ejendele ikke er våde og fugtige, hvis nu tasken alligevel skulle blive våd. Det er desuden en god idé at pakke i poser, fordi man på den måde kan holde orden i sin taske. Det gælder både for backpackere og turister, der rejser med andre tasker eller kufferter. Man behøver ikke at bekymre sig for, at ens ting forsvinder nede i kufferten, hvis man pakker i poser, og det er langt nemmere at finde det, man skal bruge. Har man pladsproblemer, er poser også geniale. Her er vacuumposer især smarte. Ved at pakke alle sine ting ned i en vacuumpose og suge alt luften ud af den, vil man have langt mere plads i kufferten. Det er især genialt, når man er på vej hjem fra ferie og måske har shoppet lidt for meget uden at tænke over, hvor meget plads man har i kufferten.

Glem ikke en adapter

De fleste har nok rimelig godt styr på, at man ikke skal glemme at medbringe en adapter, når man rejser. Det er ikke i alle lande, man har brug for en, men tjek lige en ekstra gang inden du tager hjemmefra, så du ikke er tvunget til at købe en i lufthavnen, hvor de vil være langt dyrere, end hvis du køber en hjemmefra. Skal du rejse til flere forskellige lande, hvor du skal bruge forskellige adaptere, er den en fordel at anskaffe sig en multi-adapter, der har flere forskellige stik. Så slipper du for at tage flere forskellige med, hvilket du vil spare en del plads på. Tag også en ganske almindelig dansk forlængerledning med mange stik med, så du kan oplade flere enheder på én gang, men kun har brug for én enkelt adapter.