Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

koebenhavn

Har du besluttet dig for at tage på weekendophold på Sjælland, så er det rart at have overnatningen på plads. I denne artikel kommer vi med nogle bud på nogle forskellige overnatningsmuligheder, der gør at du kan nyde dit ophold og hvile ud efter en spændende dag.

Hoteller i København

Hoteller i København er en meget alsidig ting. Du kan både finde almindelige hoteller, familievenlige hoteller, eller du foretrækker måske et luksushotel med spa og sauna. Luksushoteller tilbyder masser af faciliteter som f.eks. swimmingpools, fitnesscentre, restauranter og barer. Hvis du ønsker at bo i hjertet af Københavns centrum – tæt på de populære turistattraktioner som Nyhavns kanal, så er, Nimb Hotel det helt rigtige hotel for dig.

Er lokationen ikke så vigtigt, så er Hotel Bella Sky er en god mulighed. Det har et konferencecenter, en udendørs pool og moderne værelser med alle de faciliteter, som vores gæster har brug for. Det ligger til gengæld et stykke uden for centrum, men det er lettilgængeligt med båd bil, bus eller metro.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hoteller på resten af Sjælland

Hotellerne i København er meget storbyagtige, hvor hotellerne i provinsen ofte er mere charmerende, fordi har eksistereret i rigtigt mange år, og dermed ligger i bygninger der er et par hundrede år gamle. Et godt eksempel på dette er Hotel Kirstine i Næstved. Hovedbygningen er bygget i ca. år 1745 og har været hotel siden 1909, men det betyder ikke at det er gammelt og faldefærdigt, det er derimod et gammelt, hyggeligt og yderst charmerende lille hotel, som ligger en time fra KBH.

Et andet gammelt, smukt og charmerende hotel på Sjælland er Ny Øbjerggaard Gods, som er et af de få hoteller på Sjælland, der er helt omgivet af natur. Derudover har hotellet rødder helt tilbage til 1400-tallet, og har været brugt som herregård inden det blev hotel i 2015. Mængden af historie på dette sted er massiv, og hvis bare vægge kunne tale, som ordsproget siger.

Et sidste fantastisk hotel vi vil nævne, er Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Dette hotel har en fantastisk udsigt ud over Øresund, hvor man kan se den svenske by, Helsingborg, på en skyfri solskinsdag. Her får man ægte idyllisk stemning, tæt på stranden, hvilket gør dette hotel ideelt til et romantisk weekendophold sjælland.

Vi håber denne lille liste over hoteller på Sjælland, og i København, har været med til at give dig en ide om hvor du skal bo, næste gang du skal på et weekend ophold på Sjælland.