Hvor skal man spise frokost i Vanløse?

Bor du i området eller skal du blot på besøg i området til en mindre dagstur, eller har du været i det velkendte center, Kronen og har du derfor brug for en god solid frokost, så er der flere muligheder end du tror.

Når du leder efter frokost i Vanløse kan du få både snaskede muligheder, såvel som de mere sunde variationer. Lige ved stationen kan du nemt få hurtig adgang til at par stykker af de første spisesteder.

Der findes nemlig både de lækre Poke Bowls fra Olioli, Wedo Food, BurgerKing, Letz sushi og mange flere. Og det er endda blot udenfor Kronen, det centrale center. Der findes også flere restauranter inde i selve centeret, som du kan få glæde af.

Går du lidt længere ud i krogene af Vanløse ligger der små guldklumper i form af både små hyggeligee bagere, pizzariaer og meget andet. Det giver dig en masse gode muligheder, og du kan vælge mellem en masse, som du både kan tage med hjem, spise på restauranten eller tage med i den skønne idylliske natur i Vanløse.

Vanløse byder nemlig på flere gode spot at spise sin mad.

Find de gode områder udendørs i Vanløse

Hvis du elsker at tage din mad med ud i det åbne og spise, så har Vanløse virkelig nogle gode bud på rigtig dejlige steder. Det er uanset om du selv har madpakken og din frokost med, eller om du har bestilt take away fra en af de dejlige restauranter, såsom en frisk bowle fra Olioli.

Vores første anbefaling er helt klart at tage din mad med ned til Damhussøen, som der både er smuk udsigt ved, hvor du kan sætte dig på en bænk ellerr græs kanten rundt langs søen, eller du kan slå dig ned i den nærmeste park på siden af søen.

Her ligger der også et lille ishus, hvor du kan afslutte din frokost i Vanløse hos, med en gammeldags isvaffel. De er ikke generte med deres mængder, så du vil aldrig gå sulten derfra.

Derudover kan du også gå ned i Grøndals parken, som ligger på grænsen til Frederiksberg. Her er der mange gode små grønne områder på stribe og et par gode legeplads, hvis du nu har dine børn med på tur til frokost i Vanløse. Derudover er der masser af borde og bænke, som gør madoplevelsen væsentligt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts