Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Lige om lidt er det atter muligt at rejse som vi gjorde inden at Covid-19 vendte alle regler og muligheder på hovedet for os. Det betyder at vi nu skal have finpudset hukommelsen i forhold til at huske hvad vi ikke må glemme, når vi rejser til f.eks. USA.

Danske statsborgere kan ansøge om et ESTA

Vi ved alle at der er et krav om at vi skal huske vores pas, penge og vores flybilletter, men vi skal også huske at anskaffe os et visum som der den dag i dag for de fleste kan klares med en rejsetilladelse. ESTA rejsetilladelse er for de lande der er visumfrie i forhold til at rejse ind i USA. Her er Danmark et af de lande og der kan for de fleste nøjes med at ansøge om et ESTA.

Det er ikke alle der kan ansøge om et ESTA, men hvis du er en af de mange danske statsborgere der har mulighed for det, så kan du let og elektronisk få styr på den del af rejsen ved at ansøge online og herefter modtage din rejsetilladelse elektronisk igen.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Undersøg krav og regler om visum. Foto: Unsplash

Genopfrisk reglerne om rejsetilladelse til USA på e-visa

Inde på hjemmesiden e-visa er det muligt at få genopfrisket alle de regler der er forbundet med visum til bl.a. USA og det kan være en god idé lige at tjekke op på om alt er som det skal være, før du går videre med at booke dine flybilletter og hotellet.

Der er vigtige regler for hvor længe du må opholde dig i USA, hvornår du skal bruge et ESTA for at rejse ind i USA og mange andre ting. Du kan også læse om hvornår det ikke er muligt at ansøge om et ESTA og her skal du så i stedet forbi den amerikanske ambassade for at få en rejsetilladelse, hvis det ellers ser normalt ud for dem.