Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Island er et fantastisk og fascinerende land med en meget anderledes natur end i Danmark på trods af, at landet ligger kun tre timer væk med fly.

Det er de seneste år blevet mere og mere populært at tage til Island. Er du også begyndt at overveje en rejse til landet, men er du endnu ikke helt overbevist om, hvorfor du skal tage af sted, kommer vi her med tre gode grunde til, at du skal tage til Island.

Nemt at komme til, men meget anderledes

Det tager kun omkring tre timer at flyve fra Danmark til Island, men landet er alligevel utrolig anderledes end herhjemme. Naturen er langt mere rå og vild, hvilket er både smukt og fascinerende. Der er meget vulkansk aktivitet i Island, hvilket betyder, at du både kan opleve varme kilder, boblende mudderpøle og tydeligt se sporerne fra aktive vulkaner.

Vil du gerne opleve en helt unik natur, når du rejser, behøver du altså ikke at tage om på den anden side af Jorden: Du kan nøjes med at flyve til Island.

Islandsrejser byder på noget for de fleste

Der findes selvfølgelig mange forskellige måder at rejse på, og Islandsrejser har noget at byde på for alle. Du kan tage på en sparejse, hvor du tager rundt til de forskellige varmekilder i landet og bader i dem. Du kan tage på en ferie med fokus på dyrelivet og fuglene. Mange steder har du mulighed for at komme helt tæt på for eksempel hvaler.

Eller måske er det mere dig at komme rundt til hest. Islandske heste er små og hårdføre og kan bære dig over store strækninger i det barske landskab. Derfor er landet også et perfekt sted for dig at tage hen, hvis du er vild med at holde ferie på en hesteryg.

Perfekt til både kortere og længere ferier

Når flyveturen til Island kun er på omkring tre timer, behøver du ikke at sætte lang tid af til at opleve landet. Har du bare en uge, kan du sagtens nå at se meget af landet, da du jo kan tage på sightseeing umiddelbart efter, du er landet. Du behøver ikke at bruge en masse tid på at vænne dig til tidsforskellen.

Island er derfor med rette blevet et virkelig populært land. Har du mulighed for det, bør du rejse uden for de mest populære perioder i sommerferien, da du i det tidsrum har mulighed for at opleve seværdighederne mere for dig selv.