Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

En miniferie giver fornyet energi og sætter sit præg

Her finder du de bedste muligheder for en afslappende miniferie

Det er helt naturligt at have et ønske om at komme et par dage væk fra hverdagen en gang i mellem – og mulighederne for at tage ud er mange. En miniferie, et weekendophold eller blot en dagstur til et enten nyt og uudforsket eller afslappende og velkendt sted giver ofte fornyet energi til hverdagen og gør dig klar til, at nye udfordringer rammer. Vil du læse mere om forskellige weekendophold, kan du også kigge her.

Et weekendophold med naturen i fokus

Danmark er fyldt med fantastiske områder og steder, hvor naturen viser sig fra sin flotteste side og alt efter hvor i landet, du befinder dig, hvor langt du ønsker at rejse, og hvilke præferencer du har iht. dit afbræk fra hverdagen, er der et hav af alternativer til naturskønne oplevelser. Vesterhavet tiltrækker hvert år mange turister, men også danskerne er vilde med, når lyden og synet af havet for tiden til at stå stille. Hvide Sande ligger lige ud til vandet, og her er rig mulighed for at besøge f.eks. et lejet feriehus, et hyggeligt bed and breakfast eller et fint hotel.

Nyd afslapning med wellness og selvforkælelse

Der er intet så afslappende og energifornyende som selvforkælelse, og dette kommer bedst i forbindelse med totalt velvære i forbindelse med f.eks. wellness. Både på Jylland, Sjælland, Fyn og på flere af de små øer er der masser af forskellige muligheder for et spa- og wellnessophold, som helt sikkert vil give dig blod på tanden til hverdagens travlhed efterfølgende. Det gælder f.eks. Hvidbjerg Strand Feriepark eller et af Comwells mange hoteller.

Aktivt ferieophold med knald på

Et aktivt ferieophold er for nogle lige dét, som der mangles, for at hverdagen føles mere overskuelig – og her er mulighederne igen mange. Danmarks natur er oplagt til f.eks. mountainbiking, golf eller sejlads, men et weekendophold med knald på kan også findes i udlandet uden, at det kræver lang transporttid. Både Tyskland og Sverige har fantastiske landskaber og er specialister i forskellige typer af sport og aktiviteter – også er landende ikke længere væk, end at de kan besøges på et kort ophold.

Tag børnene med på tur

Lige såvel som voksne kan have brug for at koble af, kan børn have samme behov. Men mange afslappende og rolige feriesteder tæt på kan være ’for kedelige’ til børnene, som trods det, at de er på en miniferie for at lade op, har brug for at få brændt noget energi af. Netop på dette punkt er vi i Danmark privilegerede, da vi vælter os i forskellige børnevenlige feriesteder, der tilbyder fantastiske oplevelser for alle aldre. Her kan f.eks. nævnes Lalandia, der med sine 2 store aktivitetscentre i Danmark giver børnefamilier med børn i alle aldre mulighed for at få en oplevelse for livet selv på blot en weekend.