Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Oplevelser i Los Angeles – Los Angeles er på mange måder fascinerende for mange og skræmmende for andre. Byen er stor og alt foregår i et hæsblæsende tempo.

Men lad dig ikke snyde.

Der er noget for enhver smag, og derfor er byen også en oplagt destination, hvis Californien står på programmet. 

Oplev filmstudierne i Hollywood

Hvis du er til film og underholdning, så er Universal Studios klart et besøg værd. Filmbyen garanterer underholdning for en hel dag. Her kan du prøve sjove tema-inspirerede forlystelser, se kulisser og rekvisitter fra kendte film og serier samt opleve special effects på tætteste hånd.

I højsæsonen er der mange besøgende, og hvis man vil være sikker på at nå det hele, kræver det, at man betaler ekstra for at “springe køen over”. Alle aldre er velkomne herinde og der er underholdning til hele familien. 

Hvis man vil lære endnu mere om byens filmhistorie kan man booke en guidet tur til filmstudierne såsom Warner Brothers. Her bliver man ført bag scenerne til kendte serier og kommer helt tæt på rekvisitterne. Rejser man med små børn, skal man dog være opmærksom på aldersbegrænsningen.

Bliv publikum til en serie

Er man til komedieserier, kan man også opsøge de her live indspilninger af kendte serier. De fleste af dem foregår foran et live publikum. Det er gratis, men et 30 minutters afsnit af en serie tager ofte 8 timer at indspille. Her sidder man på stole med fronten mod scenen. 

Walk of Fame og Hollywood-skiltet

Men uanset hvad, bør man ikke snyde sig for at se Walk of Fame – den populære (og turistede) gade hvor kendte musikere, skuespillere og andre har afsat sit håndaftryk eller fået en stjerne sat i fortovet. Herfra er der også udsigt til Hollywood-skiltet som man har set i mange film. Derudiver kan man se Kodak Theater hvor Oscar uddelingen foregår hvert år. 

Disney

Hvis man er til Disney-film kan man også besøge Disneyland i den østlige del af byen eller den lille biograf tæt på Walk of Fame hvor der vises Disney-film som man gjorde det for mange år siden. 

Til den aktive i LA

Hvis man er til natur, så kan man vælge at gå rundt oppe i Mount Lee hvorfra der er en fremragende udsigt ud over byen. Man kan også vælge, at tage ned til Monica Beach eller Venice Beach, hvor lækre sandstrande venter. Førstnævnte er også kendt for forlystelsesparken på molen og sidstnævnte som et kreativt sted med hippier og body buildere. 

Shop-amok i LA

Hvis man er til shopping er der Pretty Woman’s yndlingsgade Rodeo Drive i Beverly Hills hvor de dyre forretninger ligger. Hvis man vil gøre en god handel, kan man søge efter en outlet store såsom Sitadel, hvor mærkevarer ofte er sat ned til det halve. 

Madoplevelser i LA

Hvis man er til lækre madoplevelser, så er Los Angeles den ideelle destination – et kulinarisk samlingspunkt. Her finder du alt lige fra autentisk mexicansk mad i East LA til koreansk BBQ tæt på Down Town og hippe restauranter i West LA. Kort sagt er der noget af det bedste mad, verden har at byde på. 

Sport og koncertoplevelser i LA

Hvis man er til sport og koncerter, kan man også få sig en oplevelse i Los Angeles. Du har Lakers, Clippers, Dodgers, Anaheim Ducks, Galaxy og Rams, blot for at nævne nogle af de professionelle hold man kan opleve i byen. Staples Center er omdrejningspunkt for store koncerter og her kan man være heldig at få billet til et show. 

Denne korte gennemgang af oplevelser i Los Angeles er bare et udpluk af hvad man kan se i byen. Hvis du vil vide hvor man skal bo i Los Angeles kan du læse om det på CaliTours.dk.