Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Der er ikke noget bedre end at være sammen som familie og virkelig hygge sig sammen. Men det kan være besværligt at rejse med børn, og mange forældre er bekymrede for, at de bliver umulige på flyturen. Derfor er det en rigtig god løsning at vælge bilferie, når du har mindre børn, for på den måde kan I nemmere selv planlægge tempoet, og I har mulighed for at holde pause og fylde mere, end I kan i flyet.

Der er rigtig mange forskellige skønne steder i Europa, som I nemt og hurtigt kan komme til med børn. Der er mulighed for at få dejligt meget sol sydpå, ligesom der også er muligheder for bjerge, strand og meget andet alt efter hvad I er til. Så hvordan kan I forberede jer til bilferien, så den bliver behagelig?

Sørg for at have mad og drikke klar i bilen

Det fede ved bilferie er, at I helt selv kan bestemme, hvor meget I tager med til turen. Det er en rigtig god idé at have en masse at spise med til turen, så der altid er mulighed for at lindre den lille sult, mens I kører. Særligt de mindste kan blive rigtig sure, hvis de er sultne, og hvis der ikke er en rasteplads i nærheden, er det en god idé at have en hurtig snack klar i bilen.

Inden I rejser, er det derfor smart at kigge for Netpris, hvor I kan handle en masse drikkevarer og forskellige snacks til turen, til de helt billige priser i de tyske grænsebutikker. Det er en god løsning at gøre det online, for så får I det hele leveret lige til døren og slipper for at skulle bruge tid med utålmodige børn, når I når den tyske grænse.

Det er altid smart at investere i en god køleboks eller -taske, der kan stå i bilen, så I kan holde både mad og drikke kold. I kan samtidig også smøre nogle lækre sandwich hjemmefra, så I kan spise dem i stedet for at bruge penge på at tage på restaurant på turen ned gennem Europa.

Sørg for at have noget god underholdning med til børnene

Selv for de voksne er der langt at køre, når I skal på ferie sydpå, og derfor er det vigtigt at sørge for at have noget til børnene, de kan lege med, så de har mulighed for at holde sig engagerede på turen derned.

Hvis I gerne vil gøre dem endnu gladere og sørge for ro i flere timer, kan I kigge forbi Altileg, hvor der er en masse fedt legetøj til børnene, der også nemt kan tages med på turen. Her er et godt tip, at I sørger for at holde det nye legetøj hemmeligt, således at det er en overraskelse, når de får det i bilen. På den måde skaber I ekstra meget spænding og engagement, og det bliver dermed nemmere at få endnu mere ro fra bagsædet, når de får helt nyt legetøj.