Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det kan ødelægge ferie eller efteroplevelsen fuldstændig, når kufferten ikke ruller ud på bagagebåndet. Der er heldigvis mange måder du kan undgå dette på. Her handler det både om forebyggelse og at sikre sig, hvis situationen alligevel skulle opstå.

Undgå at miste din kuffert

Man venter ved baggagebåndet og spejder efter sin klassiske sorte trolley, der indeholder at til rejsen eller alle de gode fund på den rejse, du lige har været på. Men du får lov og vente forgæves. Det kan ødelægge ferien fuldstændig at skulle vente flere dage, på at modtage sin kuffert, hvis det overhoved er til at finde igen. Der er mange der har stået i denne situation, men der er heldigvis en masse gode råd og hente ind

Først og fremmest så sørg for, at fjerne gamle bagageslips fra din taske. Rejser du meget, og har for vane at beholde gamle bagageslips, som en slag souvenirs? Det ser måske fedt ud, men det skaber kun forvirring hos personalet og der kan være chance for, at de scanner den forkerte slip og kufferten derfor slet ikke bliver registreret. Undgå samtidig andre løse dele på bagagens ydre. Sørg for, at din bagage er i god stand. Brug ikke tasker eller kufferter, hvor låsemekanismen er helt eller delvist i stykker.

 

Sæt et personligt præg på dine ting

Der findes mange gode råd, og selvom din mor kan være irriterende, når hun vil have en masse mærkater på de grimme kufferter, så vil du takke hende for det senere. Skriv altid dit navn og telefonnummer, eventuelt flynummer, direkte på din bagage eller op en slip. Nogle gange bliver bagageslips revet af, men hvis personalet, der håndterer bagagen, har navn og flynummer, kan de spore destinationen i ni ud af ti tilfælde.

Overvej at mærke din kuffert med et stort klistermærke eller give den andre kendetegn. Tænk på din kuffert, som et barn du har taget med i Bon-bonland, du tager en sprittusch og skriver deres navn på armen, sammen med et telefonnummer. Personaliserede klistermærker med logo kan både være sjove og megasmarte. Man kan selv designe et, med tanke på, hvilket formål det skal bruges til. Man kan jo lave lidt ekstra og sætte på ungernes T-shirt, så man kan se hvor de hører til. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan dine klistermærker kan komme til at se ud.

 

Brug en letgenkendelig kuffert

Det ultimative råd, at købe en unik kuffert. Brug så vidt muligt en taske eller kuffert, der er letgenkendeligt, både for din og for andres skyld. Rejsende forveksler tit deres kuffert med andres, hvilket er frustrerende for alle. Overvej derfor at investerer i en meget farverig eller mønstret kuffert.

Der er mange kufferter at vælge imellem, hvis man bare giver sig tiden til at finde den helt perfekte. Man kan finde kufferter mange steder, så det handler bare om en smule tålmodighed. En kuffert kan holde hele livet, hvis man investerer i kvalitet. I de fleste lufthavne er der mindst en butik, hvor du kan købe tasker og kufferter, og måske der her har den, du har ventet på hele livet.