Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det er nemt at planlægge din egen rejse til Italien med både fly, hoteller og seværdigheder. For eksempel findes der hjemmesider, hvor de har udvalgt nogle særligt hyggelige hoteller for dig.

Der findes i dag så mange muligheder for at bestille flybilletter og hotel i Italien via nettet, at der ikke er nogen grund til at tage på en planlagt tur. Når du selv bestiller flybilletterne, giver det dig også mulighed for at planlægge, hvornår du gerne vil rejse. Det er ikke sikkert, at det passer dig at rejse på de dage, hvor rejseselskabet kan sende dig af sted. Eller måske har du lyst til at være væk i længere tid, end de giver dig mulighed for. Mange kan sagtens bruge en måned eller mere i Italien, og har du tiden, handler det bare om at udnytte det.

Med flybilletter til rutefly, kan du nemt selv planlægge din rejse. Vil du på rundrejse i Italien, kan du bestille to enkeltbilletter. På den måde behøver du ikke at rejse tilbage til dit udgangspunkt, når du skal hjem igen. Det kan spare dig for en del tid, da Italien er et stort land, og det er muligt at nå vidt omkring på en rundrejse af et par ugers varighed. Du kan for eksempel købe en enkeltbillet fra Danmark til Milano og en fra Rom til Danmark. Så kan du bruge et par uger på at rejse mellem de to byer.

Hvor skal du bo på Italiens-ferien?

En af de store fordele ved at tage på en pakkerejse er, at der allerede er nogen, der har fundet frem til de gode steder at bo for dig. Selvom det er nemt at booke sit hotel via nettet, kan det være svært at gennemskue, om et hotel nu også er så godt, som de selv skriver på hjemmesiden.

Der er heldigvis flere sider på nettet, hvor de har gjort en del af arbejdet for dig. Der har de udvalgt en række lækre hoteller, som de giver dig mulighed for at booke. Det er for eksempel en side som Hideaways, hvor de lægger vægt på at kunne tilbyde dig hoteller, der er hyggelige og har sjæl og charme. Derudover lægger de selvfølgelig også vægt på forskellige faciliteter som pool, nem adgang til stranden og seværdigheder i området.

Vil du gerne bo det samme sted i længere tid, kan det være en ide for dig, at du lejer en feriebolig. Det kan være, hvis du vil blive en uge eller mere det samme sted. Med en feriebolig kan du selv lave mad, og I har mulighed for at bo flere sammen. Det kan være hyggeligt, hvis I rejser sammen som familie. Du kan for eksempel leje ferieboliger i Italien på In-italia.dk.

Hvilke seværdigheder er værd at se i Italien?

Når du tager på en pakkerejse, er der som regel planlagt nogle ture i løbet af ferien. Der kommer du ud med en guide og ser nogle forskellige spændende steder, tager på museer, markeder og lignende.

Hvis du er vant til at tage på den slags ture, kan det være skræmmende for dig, hvis du skal til at planlægge det hele selv. For de store seværdigheder som Colosseum i Rom, Markuspladsen i Venedig og Domkirken i Milano skal du nok finde hen til på egen hånd, men hvad med alle de andre ting? Den bedste isbutik i Rom, de øde gader i Venedig og den mest kvalitetsbevidste skobutik i Milano. De ting, som din guide ofte kender, men som du ikke gør. For at finde frem til dem er det en god ide, at du køber en guidebog. Der er mange nyttige råd at få.