Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvad er det sidste, du gider bøvle med, når du er på ferie? Det er da virus på din mobiltelefon.

Når man er på ferie, vil man bare gerne slappe af og nyde livet. Hverdagens stress skal kunne forlade ens krop, og alle bekymringer om almindelige hverdags-ting skal være ikke-eksisterende.

Der skal kun være fokus på ferie og ferieaktiviteter, som gerne skal være noget helt andet end det, man plejer at lave.

 

Derfor skal du beskytte din mobiltelefon på ferien med antivirus.

 

Hvordan jeg undgår at få virus på min telefon

 

  • Når man har en smartphone kan man hente alle mulige ting ned på telefonen. Det er ting, som du bør være meget kritisk overfor. Du skal helt sikkert overveje, hvad det er for nogle ting, du henter for eksempel ved at undersøge, hvem afsenderen er. Hvis det er en ukendt afsender, bør du lige tjekke lidt op på, om det er en afsender, du kan stole på. Hvis du er i tvivl, så er det tit bedre at lade være med at hente noget.

 

  • Hav styr på din Bluetooth. Den bør være slukket, når du ikke skal bruge den. Og sæt gerne din telefon op til, at andre ikke kan se din Bluetooth. På den måde risikerer du ikke at komme til at sige ’ja’ til data, der kan indeholde en virus.

 

  • Hvis du modtager en MMS, som du synes, ser lidt underlig ud, skal du ikke bare åbne den. Spørg først afsenderen, så du kan være på den sikre side.

 

  • De første tre råd er ting, som du skal huske i din hverdag. Det her råd er noget, som du mere eller mindre bare skal gøre én gang, og så er der styr på det. Du skal få installeret et antivirusprogram på din mobiltelefon.

 

Antivirusprogrammer

Et antivirusprogram kan beskytte din telefon mod virus: Det kan forebygge, at din telefon får virus, og det kan rense din mobiltelefon, hvis der nu alligevel skulle komme en virus på din telefon.

 

En gang i mellem er du nødt til at rette dit fokus mod dit antivirusprogram, men generelt set er det selvkørende. Programmet giver således tryghed, uden at det er noget, som du skal bruge en masse tid på.

Hvis du skifter antivirusprogram, skal du huske at slette det gamle, ellers kan der forekomme nogle komplikationer på din enhed.

 

Tryg ferie

Hvis du overholder disse forholdsregler, kan du trygt holde ferie. Du kan nemlig uden problemer bruge din telefon, uden at være nervøs for virus. Du kan bare nyde livet og slå benene op, for der er styr på teknologien.

 

Det er svært at undvære sin telefon, så pas godt på den. Det gør du bedst ved at huske de førnævnte gode råd til at undgå virus på telefonen – og så kan du sagtens bruge din telefon til at tage billeder på din ferie, sende beskeder til vennerne og tjekke nettet for gode ferieoplevelser.

 

Antivirus er lig med ingen bekymringer, så det er virkelig værd at gøre!