Krydstogt i Asien

Millioner af turister besøger hvert år verdens største kontinent Asien, hvor de drages af Østens mystik, paladser, strande, mad og måske først og fremmest den fremmedartede kultur og levevis, der står i skærende kontrast til vestens livsformer. Vil man opleve det hele – eller i hvert fald meget af det – er et krydstogt i Asien en god idé. Asien er et fjernt rejsemål, og det er dyrt og besværligt at opleve denne verdensdel i ”små bidder”. Det kræver mange, lange og besværlige flyrejser. Med et krydstogt i Asien følger hotellet med fra land til land, og ind i mellem de mange og fremmedartede oplevelser kan man slappe af på krydstogtskibet, der byder på unik service og mad.

Krydstogt i Asien – hvor skal jeg starte?

For de fleste danskere er et krydstogt i Asien en ”once-in-a-lifetime”-oplevelse, og det er derfor afgørende, at planlægge turen nøje. Det er således vigtigt at vælge et krydstogt med en afrejsehavn, som det er muligt at nå frem til uden for mange besværlige flyskift. Vil man flyve direkte eller kun med et enkelt stop, er det en god ide at undersøgelse muligheder for krydstogter startende i f.eks. Hong Kong, Singapore, Japan, Thailand eller Kina, hvortil der er rimelige flyforbindelser fra Danmark.

clarke quay singapore

Næste skridt er at finde det rigtige krydstogtskib – og den mest spændende rute. Et krydstogt i Asien rummer så mange muligheder og destinationer, at man ikke bør nøjes med et uge, sådan som det ofte sker i Europa. Du bør booke mindst 14 dage – og gerne længere. Mange rederier tilbyder endnu længere rejser, nogle som led i de mere og mere eftertragtede ”jorden rundt”- ture, hvor man dog ikke behøver at tage hele rejsen med, men kan nøjes med en enkelt etape eller to.

LÆS OGSÅ: Krydstogt i Kroatien

Krydstogt i Asien med fristende udflugter

Priserne på et 14 dages krydstogt varierer fra nogle ganske få tusinde kroner på et mellemklasseskib til luksusklassens 30.- 40.000 kr. Når du lægger budget, skal du regne med flere udflugter, end du normalt tager på i f.eks. Europa, for du bliver garanteret fristet af de mange, fantastiske ture som det er muligt at tilkøbe. Udflugterne bliver således en ret betydelig del af rejsebudgettet.

Inden du bestiller krydstogt i Asien, så tag en tur rundt på nettet og se rederiernes mange tilbud. Hvilke steder, vil du helst besøge? Mulighederne er talrige, men på listen over de mest populære krydstogtrejsemål finder vi pulserende, charmerende og kaotiske Hong Kong samt bystatens Singapore med mange kontraster og en imponerende arkitektur. På Filippinerne kan man opleve det fantastiske folkeliv og en frodig vegetation. Vietnam, Korea og Thailand med talrige attraktioner er også blandt favoritterne, når det gælder krydstogter i Asien, og endelig kan turen også gå til Kina og Japan med et væld af populære udflugtsmål.

LÆS OGSÅ: Krydstogt i Caribien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts