Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Krydstogter fra København er et tillokkende ferievalg for både solorejsende, par og familier. Det er nemt og billigt fordi du både sparer tid og penge med afgange direkte fra København. København er en populær krydstogt destination og herfra kan du sejle ud i eventyret mod et af de fire verdenshjørner. Når beslutningen er taget gælder det blot om at nyde rejsen til vores naturskønne nabolande eller længere mod vest til USA eller mod syd til de varme Middelhavslande. Fra krydstogtskibets dæk og panoramavinduer oplever du hav, natur og byer i et adstadigt tempo. Dine smagsløg forkæles på skibenes gastronomiske restauranter og aftenerne er spækket med masser af underholdene aktiviteter. Et krydstogt fra København har noget på menuen for enhver smag og alle aldre, så hele familien kan få det fulde udbytte af ferien.

Med krydstogt fra København er hele verden i sigte

Et krydstogt fra København mod nord byder på klipfisk, midnatssol og smukke fjorde

fjordkrydstogt i norgeKøbenhavn har den perfekte beliggenhed som udgangspunkt for dit krydstogt. Hvis du rejser mod nord bringer krydstogtet fra København dig på en af verdens mest naturskønne sejlruter op langs Norges Kyst. Krydstogtskibet sejler ind i de betagende norske fjorde hele vejen op til Nordkap, hvor kun Svalbard står mellem dig og Nordpolen. På krydstogtet fra København til Nordnorge lægger skibet blandt andet til i det historiske Bergen, i Ålesund der er særligt kendt for sin jugendstil arkitektur, samt i Tromsø også kaldet nordens Paris. En af de mest storslåede naturoplevelser på turen er Geirangerfjorden, som med sine dramatiske bjergsider og voldsomme vandfald rangerer på UNESCO´s liste over verdens naturarv. Lofoten bærer titlen som verdens smukkeste øgruppe med sine karakteristiske spidse klipper, små hyggelige fiskerbyer og tørfisk så langt øjet rækker. En af de største oplevelser på krydstogtet fra København til Nordnorge er midnatssolen nord for polarcirklen.

Et krydstogt fra København mod øst fører dig til skærgården, Tsarens palads og Europas ældste hovedstad

st-petersburg-fra havetHvis du peger stævnen på krydstogtskibet fra København mod øst, sejler du ud i den spændende Østersø, der omkranses af Danmark, Sverige, Finland, Rusland, Baltikum, Polen og Tyskland. Første stop på krydstogtet fra København i denne retning må være den idylliske svenske skærgård og den smukke hovedstad Stockholm. Programmet vil også inkludere et besøg i den kulturelle smeltedigel Helinski. Krydstogtet i Østersøen vil formodentlig indbefatte et stop i både Tallinn og Skt. Petersborg. Begge byer har en lang og spændende historie og er delvist beskyttet af UNESCO som verdens kulturarv. De byder på utallige kulturelle og gastronomiske oplevelser og det føles som at gå i land i en helt anden verden sammenlignet med krydstogtets andre stop i Skandinavien og Tyskland.

Et krydstogt fra København mod vest bringer dig til Azorerne, ”the Big Apple” og Islands varme kilder

islandVælger du et krydstogt mod vest fra København sejler du ud på det åbne Atlanterhav mod Nordamerika og Caribien. Du kan blandt andet tage på en 17-dages krydstogt med topturs fra København til New York via Norge, Færøerne, Island og Nova Scotia. Et andet muligt krydstogt fra København i vestlig retning er til Tampa, Florida. På denne rute sejler krydstogtskibet fra København via Rotterdam og begiver sig derefter på en rundtur omkring de Britiske øer. Med stop ved klipperne på Isle of Portland i Dorset, i smukke Cornwall på Englands sydspids, i Dublin og Belfast og videre til Scotland før runden slutter ved the White Cliffs of Dover og skibet begiver sig ud på åbent hav. På denne tur tilbringer du flere dage til havs uden at se land. Det er dig – havet, solen (muligvis regnen) og Atlanterhavets fugle og hvaler. Det er en unik lejlighed til at finde ro og fornemme den storslåede og magtfulde natur, samtidig med at du i ro og mag kan nyde faciliteterne ombord de lækre krydstogtskibe til fulde. Krydstogtet fra København mod Florida, lægger til på Azorerne inden den forsætter sin lange rejse til det næstsidste stop i Miami.

Krydstogt fra København mod syd byder på spansk flamingo, tunesisk basarer og idylliske græske øer

flamenco dansMod syd sejler krydstogter fra København til en bred vifte af destinationer i Sydeuropa og Middelhavet. På krydstogt fra København kan du komme til lande som Spanien, Italien, Marokko, Tyrkiet og Grækenland. Du vil opleve Middelhavet fra dens smukkeste side når du sejler mellem de storslåede øer, smukke strande, fascinerende byer og romantiske havne. Hvis du planlægger et krydstogt fra København til Middelhavet, skal du beslutte om du ønsker at rejse i det østlige Middelhav der primært består af Tyrkiet og de Græske øer eller om du foretrækker at sejle i det vestlige Middelhav, hvor større byer som Barcelona, Marseille, Tunis og Genova anløbes. Området er karakteriseret ved en fantastisk kulturel diversitet, livsglæde og kulinariske oplevelser, som kombineret med det idylliske landskab og dejlige vejr gør det til en helt og aldeles uimodståeligt krydstogtsdestination.