Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Fort Lauderdale i det solrige Florida er ikke alene en attraktiv ferieby mellem Miami og Palm Beach, men tillige porten til store krydstogt-oplevelser. Byen rummer én af verdens travleste krydstogthavne, og vælger man et krydstogt fra Fort Lauderdale åbner der sig unikke muligheder for oplevelser i Caribien, Mexico, Panama  – med den fantastiske kanal –  og andre lande i Mellem – og Sydamerika.

Direkte fly til krydstogt fra Fort Lauderdale

Fort lauderdale krydstogtSelv om Fort Lauderdale i talrige år har været knudepunkt for krydstogter i  denne spændende del af verden, har det været besværligt for et dansk publikum at nå frem. Med åbningen af ruten mellem København og Fort Lauderdale har flyselskabet Norwegian gjort det meget lettere at tage på krydstogt fra Fort Lauderdale, idet turen nu kan gøres på godt 9 timer uden besværlige mellemlandinger. Tidligere var det nødvendigt at skifte fly i f.eks. New York, hvilket gjorde rejsen meget længere. Nu kan man nå frem hurtigere og til nogenlunde fornuftige priser.  Vælger man de billigste rejsedage, kan returrejsen gøres for 4.000-5.000 kr., men priserne svinger meget, så tjek lavpriskalenderen, inden du bestiller krydstogt fra Fort Lauderdale.

Højdepunkter på krydstogt fra Fort Lauderdale

St Thomas

Skt. Thomas

For mange danskere er krydstogter fra Fort Lauderdale og rundt i Caribien de mest populære. Normalt tager et krydstogt en uge, men der findes også ture på helt ned til tre dage. Amerikanerne har langt færre feriedage end europæerne, og derfor har mange kun tid til få dage på søs. Den mest almindelige tur i Caribien byder på et besøg i Charlotte Amalie på St. Thomas – den gamle danske ø. Her finder man ægte østemning, hyggelige gader, pragtfulde strande og masser af minder om danskertiden.  På turene i denne østlige del af Caribien besøger man også bl.a. St. Maarten, Bahamas og San Juan. Den vestlige rute i Caribien omfatter bl.a. Jamaica og Mexico.

Over Atlanten fra Fort Lauderdale

Et krydstogt fra Fort Lauderdale kan også byde på en enestående tur gennem Panamakanalen og videre til Mexico, Sydamerika og den vestlige del af USA. Endelig vælger tusinder af turister hvert år at   krydse Atlanten og sejle til Europa, som regel via de Kanariske Øer, og videre til f.eks. Barcelona.  Eller omvendt. Her skal man indstille sig på fem eller seks dage  uden land i sigte. Til gengæld har man god tid til at nyde krydstogtskibets gode mad og service.

Prisen på krydstogt fra Fort Lauderdale

Der er stor konkurrence på det amerikanske marked, og vælger man et krydstogt fra Fort Lauderdale, kan man finde særdeles gode tilbud, især hvis man kan nøjes med kahytter uden balkon. Priserne starter helt nede på 2.-3000 kr., afhængigt af sæson, men vælger man balkon og luksusklasse løber prisen ofte op i 10.-20.000 kr. for en uges krydstogt fra Fort Lauderdale.