Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Er du også en af dem som har set frem til regeringens seneste udmelding om at åbne op for rejser til udvalgte lande? Vi er meget begejstrede for beskeden i hvert fald, da vi nu igen kan komme ud og opleve verden.

Når du rejser hvad enten det er i Danmark, Grækenland, Italien eller andre dejlige destinationer, så er det vigtigt at være forberedt.
Det som vi vil koncentrere os om i denne artikel er hvordan du sikre dig at dine elektroniske enheder holder strøm hele turen igennem.

Du kan have mange mange typer af enheder med som skal bruge strøm, f.eks. din iPhone eller Android telefon, dit digitalkamera eller en iPad. Mange bruger deres mobiltelenfon til at tage billeder og vil det så ikke være træls hvis den løb tør for strøm, mens du er ude?

Derfor er det klart vores anbefaling at du udstyrer dig med en af de gode powerbanks, som findes på markedet. Powerbanks er et ekstra mobilt batteri du kan have med dig når du er på farten. Det fungere egentligt på samme måde som en din USB vægoplader, her har du bare ikke brug for en stikkontakt.
De fleste powerbanks er udstyret med et USB ellert USB-C stik som du kan benytte din medfølgende ledning i. Du sætter blot kablet i powerbanken og så i den enhed du mangler strøm på og efter kort tid har du igen strøm. Vi vil dog altid anbefale at du køber en ekstra ledning så du har 2 med dig ude at rejse, på den måde er du sikret hvis du skulle miste den ene eller den skulle gå i stykker.
Powerbanks kommer med forskellig batterikapacitet. De mindste er 2600mAH hvilket svarer til 50-60% opladning af de fleste nye iPhones. Derfor anbefaler vi at du kigger efter en powerbank med minimum 10.000mAh. De er stadig meget handy at have med sig, men her har du strøm til et par dage.