Isaberg er en de mest populære skisportssteder i Sydsverige. Grunden er ret simpel. Det er en af de områder, hvor der faktisk er en del skiløbsmuligheder og så tager det kun mellem 3 og 3½ time at komme derop fra København af.
isaberg

Det er et fantastisk sted, men kan være noget overrendt i vinterferien. Et fint alternativ til Isaberg med lignende skimuligheder er Ulricehamn. Det er en halv time længere væk end Isaberg, men i højtiderne kan du spare meget tid på køerne ved at vælge Ulricehamn istedet for Isaberg.

Udenfor højtiderne er Isaberg et rigtig godt begyndersted at tage hen med børnene! Der er 8 lifte og 12 pister. På de kun 12 pister præsterer de, at både have grønne, blå, røde og sorte pister. Så hvis du er øvet kan du også få stået lidt vildere!

Skiudstyr og skiskole i Isaberg

Der er mulighed for at bruge den lokale skiskole i Isaberg. Jeg vil stærkt anbefale at booke tider i skiskolen inden du tager derop. Vi har flere gange brugt de lokale skilærere til vores børn, og de er egentlig rigtig gode til små børn. Det virker som nogle rigtig søde unge mennesker. En gang imellem er der også en dansker eller to blandt skilærerne, og det kan være en fordel for nogle børn, der er nervøse ved ikke at kunne svensk.

Du kan leje ski eller snowboard og hvis du er til det lidt mere bizarre, så er der også mulighed for at leje snowblades eller telemarkski i den lokale skishop, der er lokaliseret for bunden af bakken. Her kan du også leje støvler og hjelm. Du skal naturligvis selv have skibukser og skijakke med, men ellers kan du leje de fleste ting i Isaberg Skidshop.

Skiferier i Isaberg

Hvordan kommer du på skiferie i Isaberg? Ja der er lidt forskellige muligheder. Der findes muligheden for selv at køre derop. Nogle lejer en hytte i Isaberg og bruger en weekend eller endda en uge der, mens andre tager en-dags skirejser. Her kan man tage med en bus tidligt om måneden fra København, og så stå på ski i Isaberg fra lifterne starter til de lukker, og så med bussen hjem igen! Du kan finde flere skirejser til Isaberg her.

Hvis du vælger at være på skiferie i Isaberg lidt længere tid. Så er det oplagt at finde en hytte eller et hotel. Der er egentlig nogle fair priser på hytter og hoteller i Isaberg, men hvis du vil spare lidt penge på din ferie, så kan du finde en masse rigtig billige og fine hytter 10-15 km fra Isaberg.

Mad og drikke på pisten

Du er velkommen til at tage din egen mad og drikke med på pisten. Der er mange fine steder du kan spise din egen mad og drikke på pisten. Du kan også spise mad på pisten. Der er en restaurant eller cafe om du vil samme sted som skishoppen.

Pistekort Isaberg

Isaberg er måske ikke det største skisportssted i verden, men det er en af de største skisportsområder, der ligger så tæt på København. Nedenfor kan du se et pistekort fra Isaberg.

isaberg pistekort