Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Den sjældne kombination af pulversne, rekordmange solskinsdage, skifaciliteter i høj kvalitet og rimelige priser, gør skiområdet Kopaonik i Serbien til et attraktivt alternativ til de dyre og overrendte skipister i Alperne.

Skiferie i Kopaonik

Skiferie i Kopaonik

Det er nok de færreste skandinaver, der har overvejet Serbien som skidestination. Men Serbiens største bjergkæde Kopaonik har meget at byde på for skiløbere med mod på at prøve noget nyt. I Kopaonik, der har været nationalpark siden 1981, findes både veludviklede skifaciliteter og et indbydende resort med hoteller, butikker, og barer.

Der findes et stort udvalg af hoteller, hytter, villaer og lejligheder i Kopaonik. De fleste er placeret i centrum af skiresortet, hvor der både findes budget- og luksusmuligheder. I højsæsonen fra december til marts er der stor efterspørgsel på indkvartering i området, og det er en god idé at booke i god tid.

Sådan kommer du til Kopaonik

Du kan vælge at tage bilen fra Danmark og hele den lange vej sydpå. Lidt afhængig af hvorfra i Danmark du kører så skal du regne med mellem 20 til 24 timers køretid. De fleste flyver til Beograd, som er hovedstaden i Serbien. Her kan du eventuelt kombinere ferien med at opleve vinterstemningen og seværdighederne i Beograd. Lej en bil fra Beograd og så tager det omkring 3½ til 4 timer at komme til Kopaonik!

God skiferie!