Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hestevrinsk fylder den stille, sneklædte dal med julestemning på dagens slædetur, og netop som slæden trækker op foran Tenaya Lodge i Yosemite National Park, hvirvler duften af honningkager og varm chokolade forbi næseborene. Børnene kan bygge kagehuse og klippe julepynt, og lillejuleaften har julemanden arrangeret sjove lege. Efter en tur på skøjtebanen er det tid til ristede skumfiduser over bålets knitrende flammer.

Se Californien rundrejser

jul i Yosemite National Park

jul i Yosemite National Park

Juleaften serverer restauranterne særlige julemenuer, og aftenen på hotellet fortsætter med julemandens kone, der fortæller godnathistorier. Men gæsterne kan også vælge at fortrække til deres egen hytte, hvor kaminen står klar til at blive tændt op. Næste morgen lokker Yosemite National Park storslåede natur til endnu en dag med leg i sneen.

Så på med skistøvlerne og skihjelmen på

Så det er bare at klemme ballerne sammen, få skidragten på, fødderne i et par stramme skistøvler og så ellers afsted og ned af bakkerne. Hvis du mangler inspiration til ski og skistøvler, så kan du eventuelt bare kigge på denne guide: https://skistoevler.dk/ – Her kan du læse alt om skistøvler til slalom, snowboards og naturligvis også langrend. En hvid jul skal helt sikkert udnyttes. Det kan du gøre her i Yosemite National Park.

God jul!