Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Den spanske ø Ibiza byder på utrolig mange fede steder at feste. Det er derfor et oplagt sted for dig at tage hen og fyre den af. Når du kommer hjem, kan du dog også nemt skabe Ibiza-stemning derhjemme.

Er du vild med at feste, er den spanske ø Ibiza et oplagt sted for dig at tage hen. Der er virkelig et fedt natteliv, hvor du har mulighed for at møde folk fra resten af verden. Du får derfor rigtig mange bekendtskaber – og selvfølgelig rigtig mange sjove timer.

Om dagen kan du slappe af ved poolen eller på stranden, inden du igen giver den gas om aftenen på et af de mange fede feststeder på øen. Vi kommer ind på nogle af de bedste her.

Hold fest på en båd

En virkelig populær måde at feste på er ved at tage med en af de både, der tilbyder flydende fester. Selskaber som Cirque de la Nuit og Oceanboat Ibiza tager dig med at ud at sejle på Middelhavet. På hele turen er der åben bar, så du har rigeligt mulighed for at lade op til om aftenen.

Du sejler ikke bare rundt og drikker dig fuld. Du har også mulighed for at hoppe i vandet på udvalgte steder. Der kan du sammen med de andre have det sjovt med at svømme rundt med kæmpe badedyr.

Hvis du vil have en helt særlig oplevelse på båden, kan du vælge en særlig VIP-billet, hvor du har adgang til VIP-område, har priority boarding og en lang række andre fordele i forhold til den ordinære billet.

Fester i land

Der findes selvfølgelig også mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at feste, når du er i land. Du kan for eksempel tage på Liquido Cocktailbar og Vincents Bar Portinatx. Begge er nogle af de mest populære barer på øen ifølge Tripadvisor.

Liquido Cocktailbar ligger i Santa Eularia, mens Vincents Bar Portinatx sjovt nok ligger i byen Portinatx. Du har altså mulighed for at komme i byen flere forskellige steder på øen. Det giver dig en større fleksibilitet i forhold til, hvor du vil bo henne.

Sådan skaber du Ibiza-stemning derhjemme

Hvis du gerne vil tage noget af feststemningen med hjem fra Ibiza, kan du heldigvis nemt gøre det. Med nogle diskolys og de rette højttalere, kan du nemlig nemt skabe et mini-Ibiza derhjemme i din lejlighed. Dermed kan du invitere venner forbi til en uforglemmelig fest.

For at kunne sætte det hele perfekt op og for eksempel have mulighed for at synge karaoke til festen, er det vigtigt, at du har det rette xlr kabel. Er du i tvivl om, hvilken form for kabel der vil være det rette for dig, kan du heldigvis få hjælp på hjemmesiden Rytmen, hvor de har en stor guide.

Det er altså forholdsvis nemt for dig at få skabt den helt rigtig Ibiza-stemning, når du kommer hjem, så du dermed kan fortsætte festen derhjemme med dine venner.