Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

For at gøre badeferien vellykket og undgå, at I skal ud og købe en masse ting til børnene, inden I kan komme i vandet, er det en god ide, at du sørger for at have alt, hvad I skal bruge, med hjemmefra.

En badeferie er en rigtig god måde for dig at holde ferie med dine børn. Der har I masser af tid, og du skal ikke slæbe sure og vrantne unger med rundt til seværdigheder, der alligevel ikke interesserer dem. Hvis du samtidig vælger et hotel med all inclusive, vil du have ryddet alle forhindringer af vejen i forhold til, at familien kan få en hyggelig ferie.

Når du skal på badeferie med børnene, er der dog også en række genstande, som du skal huske, for at børnene kan hoppe i poolen eller havet med det samme.

Badetøj eller UV-dragt

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du har badetøj eller en UV-dragt med. Tag gerne flere sæt badetøj med, så det er muligt for jer at komme ud at svømme flere gange om dagen – uden at skulle vente på, at badetøjet er tørt.

UV-dragten er meget praktisk til mindre børn, da den beskytter dem mod solens skarpe stråler. Dermed slipper du også for en del af kampen med at smøre dem ind i solcreme over det hele.

Svømmebriller

Svømmebriller er også altid gode for dig at have med til dit barn. Svømmebrillerne sikrer, at dit barn ikke får vand i øjnene. Både saltvand og klorvand kan være ubehageligt for dit barn at få i øjnene.

For et større barn kan svømmebrillerne give en mulighed for at udforske verden under havet. Selv det at kunne se ned i vandet i poolen kan være fascinerende. Start på det lave vand, hvor I for eksempel kan lægge mønter ud på bunden, som barnet kan dykke efter. Find for eksempel svømmebriller på bornesiden.dk.

Badedyr

Badedyr er også oplagte for dig at have med på en ferie. Har I badedyr derhjemme, er det smart at tage dem med på ferien. På den måde behøver I ikke at skulle ud at bruge formuer på at købe nye badedyr, når I kommer frem.

Badedyrene giver dig og børnene noget at lege med, når I er i vandet. Det giver endnu flere sjove og hyggelige timer i det våde element.

Ved at huske at have de rette ting med hjemmefra kommer I altså godt fra start på jeres badeferie. På den måde kan I komme i gang med at nyde ferien med det samme.